Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ivana Mišerić fotografijama u minijaturnom bikiniju zapalila društvene mreže: 'Tijelo za 10'

Foto: Karmen Poznić
1/17
30.07.2023.
u 14:20

Radijska voditeljica je podijelila tri fotke u neobičnom bikiniju tamne boje.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije u minijaturnom bikiniju. Ivana je podijelila tri fotke u neobičnom bikiniju tamne boje, pa poručila:

- Ako tražite kostim koji ostavlja najzanimljivije tragove od sunčanja... Nema veze, oprošteno mu je - poručila je, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji među kojima i njezina prijateljica Nives Celzijus.

- Ne mogu se nagledati - napisala. !"Wow", "Tijelo za 10", "Omg", pisali su joj pratitelji. 

Podsjetimo, Ivana često na svojim društvenim mrežama dijeli različite doživljaje sa svojih izleta s partnerom kao i svoje fotke, a nedavno je podijelila nekoliko fotografija s odmora s magičnog mjesta, kako ga je nazvala. Mišerić je objavila fotografije s partnerom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem iz restorana u kojem su večerali.

- Kakvo predivno mjesto. Kakva posebna hrana. Magično -  napisala je Ivana u opisu. Pratitelji su joj u komentarima odmah uputili komplimente za izgled."Predivna", "Divota", "A ti tek", "Kakva ljepota, Ivana, čarobna si", pisali su joj pratitelji. 

VEZANI ČLANCI

Osim ovih, Mišerić je podijelila i još nekoliko fotografija na kojima je pozirala u trapericama i bijelom topu, a pratitelji se nisu mogli nadiviti joj u komentarima. ''Znači Ivana Mišerić, koja si ti bomba od žene!'', ''Baš ste mi krasni'', ''Neki sretni ljudi'', ''A ti si prelijepa'', pisali su

Inače, Ivana i Dražen zajedno su skoro tri godine, a ovaj broj odlučili su se obilježiti velikim životnim zaokretom. Naime, par je do sada živio na dvije relacije: Ivana u Zagrebu, a Dražen u Istri, a sada su se odlučili živjeti zajedno. Par je kupio stan u Velikoj Gorici

VIDEO Mate Janković o hrani u hotelu u Dalmaciji: 'Iskustvo je razočaravajuće, a račun 60 eura'

 

Ključne riječi

Komentara 5

DI
dino85
17:47 30.07.2023.

Anđa ko Anđa bez photoschopa, i spnzora, malo dubljeg džepa, obična komšinica.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:39 30.07.2023.

Super filteri. Čovjek bi rekao da je voštana figura, a ono već žena u "poznijim" godinama.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
16:04 30.07.2023.

37 godina i naslikava se okolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije