Savršeno mjesto

Ivana Paradžiković otkrila idealno mjesto izlet za koje vam je potrebno 22,25 eura

Foto: Instagram
1/12
05.10.2024.
u 17:30

Po povratku možete kupiti domaće proizvode obiteljskog gospodarstva Matizovec, a putem se diviti em ljepotama Slovenije em njihovoj kulturi da odmalena djecu vode u planine, poručila je Ivana

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno", novinarka Ivana Paradžiković velika je zaljubljenica u planinarenje i ozbiljno se posvetila planinarenju te redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli dojmove s planinarenja i ne skriva kako ima lijepih trenutaka, ali i onih manje lijepih. 

- Rođendanski popravni. Veliki vrh, Košuta, Karavake, Slovenija. Posljednji put sam ovdje bila za ovogodišnji rođendan 12.5. i bilo mi je užas. Penjala sam neispavana, povraćala na vrhu. I zato je ova nedjelja bila idealna prilika za ponoviti taj uspon. Matizovec- Kofce- Košuta. Dan je bio savršen, Slovenija bajkovita, a moje pleme Pds Velebit mi je ponovilo rođendansku pjesmu! Grijalo nas je sunce, pjevale su s nama i planinske kavke, iznad nas je nebom lebdjela jedrilica. - napisala je u uvodu u kojem je opisala svoju novu planinarsku avanturu, ovaj put u Sloveniji.

VEZANI ČLANCI

- Nove gojze zadovoljne su prvim izlaskom, a ja sam prezadovoljna njima! @bimsportoutdoor svi nestrpljivo iščekuju kod za popust za gojze! - napisala je na Instagramu Ivana dojmove s uspona.  - Staza nije zahtjevna, visinska razlika je 1173, tri i pol sata laganog hoda. Po povratku možete kupiti domaće proizvode obiteljskog gospodarstva Matizovec, a putem se diviti em ljepotama Slovenije em njihovoj kulturi da odmalena djecu vode u planine. Užitak za gledati. Cijena izleta: tjedna vinjeta 16€, gorivo 35€, cestarina 2€. Podijeljeno na nas 4 u autu, 13,25€. Ja sam pojela izvrsnu gobovu juhu 6€ i popila fenomenalni Union radler 3€. Eto, savršen izlet za cca 22,25€. - podijelila je Ivana s pratiteljima i koliko iznose troškovi ovakvog izleta u susjedstvu.

Ivana je s prijateljicama nedavno odlučila prijeći put od Zavižana do Paklenice. Nakon tog pothvata je otkrila što je naučila nakon što su joj se slegli dojmovi. - Velebitski planinarski put; prvi dan, prva lekcija: ne možeš posve kontrolirati život, moraš mu se prepustiti - započela je objavu Ivana. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput zadnjih 25 godina

1/25

- Na Velebit smo išle zbog sebe. Da testiramo i resetiramo vlastite glave. Nakrcale smo opreme i hrane. Već prvi dan ćemo shvatiti: mnogo više nego što možemo nositi! Satori, karimati, kuhalo, plinske boce, tunjevine, ukiseljeni paradajzi:) kao da idemo na piknik, a ne na više od stotinu km dug put na kojem smo mi mazge koje sve to tegle na leđima - ispričala je Ivana o svojoj avanturi na Velebitu na koji je išla s prijateljicama. Ispričala je tada kako je prošao taj prvi dan. - Prvi dan, Zavižan-Rossijevo sklonište- Alan; prva lekcija: ne možeš posve kontrolirati život, moraš mu se prepustiti. I tada se, vjerujte mi događaju čudesne stvari! Život postane bolji nego što si ga ikad mogao zamisliti! - zaključila je.

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
18:31 05.10.2024.

Ko je pak ta para dži...? Komšinica?

Avatar Castro
Castro
17:54 05.10.2024.

Ova nesposobnjakovićka nema ni tih 22 eura ako joj netko od obitelji ili prijatelja ne posudi… ili na račun neke televizije ili novina. Niš korisna ali u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije