Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveni motiv

Ivanka čestitala princu Harryju na zarukama, ali ovu reakciju nije očekivala

Ivanka Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.12.2017.
u 13:43

Ivanka je na Twitteru čestitala zaručnicima i poželjela im puno sreće, a korisnici ove društvene mreže misle kako Ivanka ima skriveni motiv i ovako si želi priskrbiti pozivnicu na kraljevsko vjenčanje.

Nakon što je službeno objavljen datum vjenčanja princa Harryja i glumice Meghan Markle, kći američkog predsjednika Donalda Trumpa uputila je zaručnicima čestitke putem Twittera. 

Korisnici ove društvene mreže iza Ivankine poruke nisu pročitali baš najbolje namjere, smatraju kako se iza ove čestitke krije skriveni motiv. Vjeruju kako si Ivanka ovom porukom želi priskrbiti pozivnicu za kraljevsko vjenčanje. Napisali su joj u komentarima kako je obitelj Obama sigurno pozvana, te da kraljevska obitelj ne želi Ivanku na svom vjenčanju.

 

 

Twitteraši misle kako je Harry naklonjeniji obitelji bivšeg predsjednika Obame, te da još  uvijek zamjera Trumpu jednu rečenicu koju je izgovorio prije nekoliko godina.

Naime, Trump je jednom prilikom prije sedam godina gostujući kod Howarda Sterna rekao kako bi s princezom Dianom pristao na seks samo ako bi ona prije toga napravila HIV test. Ni Harryjeva zaručnica nema baš najbolje mišljenje o obitelji Trump. Prije nego je izabran za predsjednika Meghan je u jednom intervju rekla kako razmišlja o tome da se zauvijek preseli u Kanadu ako Trumpa izaberu za predsjednika.

Ivanka Trump
1/31

Komentara 8

Avatar toxic alien
toxic alien
14:35 16.12.2017.

Ha, ha, ha..., Trump je kralj! A ova Meghan Markle, sto si ona umislja tko je ona? Cuj, ona razmislja da se zauvijek preseli u Kanadu. Niti je itko primjetio kad je ona dosla u USA, niti bi itko primjetio kad je vise ne bude. Trump ce praviti zid izmedju USA i Mexica zbog tako vaznih faca kao sto je Meghan Markle.

DU
Deleted user
16:28 16.12.2017.

Uf, Donald Trump treba jako bit zabrinut što sponzoruša i doživotni kraljevski parazit misle o njemu.

SL
slonica46
15:25 16.12.2017.

Mislim da obitelj Tramp nije ništa na gubitku ako ne bude na tom vjenčanju! Ta okoštala, pokvarena, parazitska aristokracija treba nestati iz društvenog i javnog života ! Konačno bi trebali dokazati sebi i svijetu da su sposobni i za nešto veće od parazitiranja na grbači naroda i pijenja njihove krvi! Nevjerojatno da jedna nacija koja sebe smatra kulturnom, naprednom i trpi ovakav relikt najcrnije prošlosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije