LJUBAV JE NA SELU

Ivica će ljubiti Amru, a djevojka koju najviše želi glatko će ga odbiti: 'Željela sam ga malo zavesti i probati'

Foto: RTL
1/2
29.09.2024.
u 14:03

Nova epizoda showa 'Ljubav je na selu' na rasporedu je već večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 20.15 sati na RTL-u, donosi nastavak spojeva, a ostatak farmera pokušat će se još više približiti svojim kandidatkinjama.

Ivo se neće baš najbolje snaći pa će ga jedna od njih posebno izrešetati, pustit će i suzu, a sa spojeva će izaći zavezanih ruku.
„Kad vidim onaj njezin pogled, kao da me ubija pogledom, sledim se!“ otkrit će strah prema jednoj dami.

GALERIJA: Ivica iz 'Ljubav je na selu' se zaljubio na prvu: 'Da ste mi je odmah doveli, ne bi uopće bilo snimanja'

1/22

Nezadovoljna tempom kojim se stvari među njima razvijaju, Amra će strastveno ljubiti Ivicu, i to nekoliko puta, a kad pokaže da mu to nimalo ne smeta, neke će djevojke komentirati kako su mislile da je mladi farmer puno povučeniji tip.

„Željela sam ga malo zavesti i probati“, komentirat će odlučna Amra, no neće biti posve zadovoljna njihovim romantičnim trenutkom.
Ipak, djevojka koju je Ivica najviše želio poljubiti njegovu će ponudu, nakon viđenog, glatko odbiti...

VEZANI ČLANCI:

Ilija će i dalje imati oči samo za Ružu, a jedna će njegova kandidatkinja otkriti da na njegovu farmu više ne želi ići jer se previše razočarala: „Ne želim ga bolje upoznati!“

Darkove dame svog će ozbiljnog farmera pokušati malo omekšati i natjerati ga da počne više pričati o emocijama, a on će priznati kako mu zbog jedne srce ipak brže kuca.

Za kraj dana, voditeljica Anita Martinović pripremit će neočekivani izazov za farmere i kandidatkinje, koji neće proći bez trzavica...

Nova epizoda showa 'Ljubav je na selu' na rasporedu je već večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije