neprimjereno

Ivica šokirao goste gadljivim potezom na kraju večere, gledatelji ga ne štede: 'Kako ga nije sramota?'

Foto: RTL
1/4
09.10.2021.
u 11:23

Gledatelji su ostali iznenađeni raspletom situacije, a što misle o Ivičinoj večeri odmah su dali do znanja na službenoj Facebook stranici emisije.  Uz to, mnogi su ostali zgroženi i potezom koji u najmanju ruku nije bio pristojan. Naime, dok je čitao bodove Ivica je u jednom trenutku ispustio vjetar.

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' sudjelovali su natjecatelji iz Šibenika i okolice. Posljednju ovotjednu večeru gostima je pripremio Ivica Vukorepa, a domaćin ih je iznenadio puževima na ražnju i dječjim pudingom za desert, što nije rezultiralo visokim ocjenama. Pobjedu je naposljetku odnijela Antonija, a Ivica je završio na trećem mjestu s 26 bodova.

Gledatelji su ostali iznenađeni ovakvim raspletom situacije, a što misle o Ivičinoj večeri odmah su dali do znanja na službenoj Facebook stranici emisije. 

Uz to, mnogi su ostali zgroženi i potezom koji u najmanju ruku nije bio pristojan. Naime, dok je čitao bodove Ivica je u jednom trenutku ispustio vjetar

"Sve nekako al što se lik isprdi na kraju 🙉🙉🙉dno dna ....do tada je bio i fora s tom večerom vidi se da se sprda s njima ...al ovo 🙉🙉🙉", poručila je jedna od gledateljica. "Zaboravio je podrignuti, pa je morao prdnuti", nadovezala se druga. 

Bilo je i onih koji smatraju da je ovo odraz nepoštovanja prema gostima. 

"To je meni ustvari izgledalo ..kao evo vam i prdac na kraju ma dno dna...ponižavao ih je večerom i ovo za kraj užas....", bio je jedan od komentara. "Bože oslobodi 😠 em večera,em pokloni,em prdac na kraju ....kako ga nije sramota????", pitali su se gledatelji. 

Foto: RTL/Screenshot

Podsjetimo, Ante je Ivici dao ocjenu 8, Antonija i Katarina su mu dale ocjenu 7, dok mu je Tea dala nisku četvorku. Tako je domaćin ukupno zaradio 26 bodova, čime je Antonija s visokih 36 bodova postala pobjednicom tjedna.

Ivica je goste dočekao ukusnim aperitivima, a onda je krenuo slijed njegovih specijaliteta. Za predjelo je ponudio šparoge s jajima, što se posebno svidjelo Anti, dok Tei i Antoniji nije bilo ništa posebno: „Jedan običan šibenski doručak, marenda…“ Za glavno jelo Ivica je priredio pravi specijalitet iz Dalmatinske zagore – puževe na žaru!

„Izgleda simpatično, kao neki ražnjić“, komentirala je Katarina koju okus nije oduševio, a ni Antonija nije bila oduševljena puževima: „Malo su ti zagorjeli, neće mi proći niz grlo!“ No Ivicu komentari nisu brinuli jer je on na trenutak oživio tradicionalno jelo njegova sela. A na trenutak je vratio goste u djetinjstvo kad im je poslužio omiljeni desert sve djece – klasični puding od vanilije!

Foto: RTL/Screenshot

„Desert je izgledao kao lik iz crtića. Moj sin od deset godina zna palačinke napraviti, a ovo je bila čista sprdačina!“ nezadovoljna je bila Tea, a još je više nezadovoljstva iskazala kad ih je domaćin iznenadio pijetlovima: „Meni je iznenađenje žalosno, po meni je ovo bilo ruganje s nama ostalim kandidatima koji smo se trudili oko kuhanja i sve smo to shvatili relativno ozbiljno. Došli smo se zabaviti, ali mislim da svaka zabava ima svoju granicu i da su neke stvari nedopustive!“ No Ante nije dijelio njezino mišljenje, njemu je Ivičina večera imala priču: „Ovo je večera u kojoj je Ivica htio prezentirati jela koja tu ljudi jedu. Bez obzira na ishod same večere, on je htio napraviti nešto što nitko nije i to mi je pozitivno.“

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom Martinović ljubi Hanu Huljić

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Malazan
Malazan
11:37 09.10.2021.

Svima koji sudjeluju u tom sr.nju, bilo kao produkcija, bilo kao natjecatelji, bilo kao gledatelji, to je točno ona zvučna poruka koju zaslužuju! (A i meni koja sam ovo pročitala i čak i komentiram 🤨 ...šamarčina 🖐 😳)

Avatar Fra Brne
Fra Brne
16:30 09.10.2021.

Podrignuti ili prdnuti u nekim kulturama u istočnoj Aziji je zahvala domaćinu

BU
burza
16:07 09.10.2021.

Sta je prirodno nije sramotno nije covjek kriv sto mu ne radi ventil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije