Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili i uzrok smrti

Iznenada preminula 22-godišnja influencerica, tužnu vijest potvrdili shrvani članovi obitelji

Foto: instagram
1/6
19.07.2023.
u 15:02

Annabelle Ham je postala popularna na YouTubeu nakon što je otvorila kanal na kojem je počela objavljivati videozapise još 2014. godine. Skupila je više od 70.000 pratitelja na Instagramu, a njen YouTube kanal na kojem je govorila o lifestyle temama pratilo je više od 77.000 ljudi.

Influencerica Annabelle Ham preminula je u 23 godini nakon epileptičkog napadaja. Vijest o smrti mlade youtuberice objavila je njezina obitelj. 
"Teškog, teškog srca pišemo ovo. Anabelle je doživjela epileptički napadaj i otišla pred vrata raja" stoji u objavi na društvenim mrežama. 

"Dugo se s ovim borila i htjela je probuditi svijest kod ljudi o ovom problemu. To ćemo mi sada nastaviti ako bismo joj odali počast" napisali su članovi njene obitelji na društvenim mrežama te Ham opisali kao predivnu i inspirativnu djevojku koja je živjela život punim plućima. 

VEZANI ČLANCI:

Zamolili su za molitve i šansu da tuguju i prođu kroz ovo kao obitelj, te su fanovima poručili da ne objavljuju teorije zavjere ili detalje koji nisu potkrijepljeni dokazima. 

 

Kako pišu strani mediji Annabelle je bila na djevojačkoj zabavi s koje je nestala. Njena sestra Alexandria je prijavila njen nestanak na Facebooku i objasnila je da ju je posljednji put vidjela kako hoda po molu

Foto: instagram

- Moja sestra je nestala. MI imamo njen telefon. Možda je pala s mola - napisala je sestra preminule influencerice tada, a u potragu se brzo uključila i policija. 
Policija se javila oko nestanka influencerice kasnije. Napisali su kako je pronađena mrtva. 

Annabelle je postala popularna na YouTubeu nakon što je otvorila kanal na kojem je počela objavljivati videozapise još 2014. godine. Skupila je više od 70.000 pratitelja na Instagramu, a njen YouTube kanal na kojem je govorila o lifestyle temama pratilo je više od 77.000 ljudi. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije