Imao je 32 godine

Iznenada preminuo bivši kandidat showa 'Ljubav je na selu'

Foto: RTL
1/3
22.01.2020.
u 11:34

Došla je hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjela. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije – rekao je Josipov otac

Josip Vodička, bivši sudionik RTL-ova showa "Ljubav je na selu", preminuo je iznenada u 32. godini, pišu 24 sata. Njegov otac Damir kaže kako je njegov sin samo zaspao.

– Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjela. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije –rekao je Josipov otac. Josip je među natjecateljima showa, u kojem se traže farmerima srodne duše, bio prošle godine.

Imao je svoj OPG na kojem se brinuo o ovcama i svinjama, a imao je i voćnjak te zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. Iza sebe ima brak u kojem je bio tri i pol godine i u kojem je dobio trogodišnjeg sina, a jednom je rekao kako je njegovu braku presudilo to što je previše radio i često nije bio kod kuće. Često je u showu spominjao kako su mu motocikli velika strast. 

Ključne riječi

Komentara 8

OK
okozaoko
12:33 22.01.2020.

Neće se obaviti obdukcija?!! Pa kako je to uopće moguće? Kad umre netko ovako mlad i bez nekih poznatih zdravstvenih teškoća, obdukcija bi trebala biti nešto samo po sebi razumljivo. Na kraju krajeva, mogao je biti i žrtva kaznenog djela - ali to izgleda nikog ne zanima. Nevjerojatno!

OK
okvals54
13:37 22.01.2020.

Sta se cudite ,ovi novinari su proizvod Fakulteta za ONO i DSZ,a sada Politickih Znanosti.Mozete si mislit kakve znanosti,mrznjw prema Hrvatskoj.

LI
lietuva
11:42 22.01.2020.

Imao je "trideset druge" godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije