U 90-IMA

J.Lo i Diddy zajedno su završili u pritvoru: Evo zbog čega je pjevačica provela 14 sati iza rešetaka

Foto: Profimedia
1/10
29.09.2024.
u 16:00

Pjevačica i glazbeni mogul u vezi su proveli dvije godine, a iz tog perioda poznat je slučaj gdje su ulovljeni u posjedu oružja tijekom pucnjave u jednom noćnom klubu.

Glazbeni mogul Sean Diddy Combs, poznatiji pod umjetničkim nazivom P. Diddy, ranije ovog mjeseca uhićen je zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketarenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine. Ovo nije prvi put da Diddy ima probleme sa zakonom. Naime, on i pjevačica Jennifer Lopez, s kojom je bio u vezi između 1999. i 2001. godine, privedeni su zbog pucnjave u jednom klubu, prenosi Dnevni avaz.

Priča ide tako da su 27. prosinca 1999. Lopez i Combs izašli u jedan noćni klub u kojem je tu večer došlo do pucnjave. Njih dvoje pokušali su pobjeći, ali ih je policija stigla i privela, a optuženi su za posjedovanje oružja. Lopez je u ćeliji provela 14 sati, a puštena je uz jamčevinu. Optužbe protiv nje kasnije su povučene zbog potvrde njezine neumješanosti u cijelu situaciju, a sa Diddyjem je prekinula mjesec dana prije početka suđenja. U međuvremenu i reper je oslobođen svih optužbi u ovom slučaju.

Pjevačica i glumica prije pet godina je o vezi s Diddyjem rekla sljedeće: - Znate, Puff i ja smo odrasli u Bronxu. Bio je u glazbenom poslu i postigao je toliko uspjeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osjećala sam da je to bilo neophodno. Trebao mi je tada u životu kako bi me naučio o glazbi, o tome kakav umjetnik želim biti glazbenoj industriji - istaknula je za CBS Sunday Morning J.Lo. Zanimljivo, prije 20-tak godina kao razlog njihovog raskida Jennifer je navela reperovu nevjeru, kao i to da kraj njega nije mogla imati život kakav je željela. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, reperovi pravni problemi započeli su u studenom 2023. godine kada je njegova bivša partnerica Cassie Ventura podnijela tužbu protiv njega. Dvije druge žene podnijele su tužbe isti tjedan, optužujući ga za zlostavljanje i napad, uključujući i jednu koja je izjavila da ju je Combs davio dok nije izgubila svijest. On je tada odbacio sve optužbe, a glasnogovornik repera te tužbe nazvao je "pokušajem izvlačenja novca".

U prosincu je još jedna građanska tužba iznijela optužbe da je Combs, zajedno s još dvojicom muškaraca, sudjelovao u "trgovini ljudima" kad je žrtva imala samo 17 godina. U veljači ove godine, nove optužbe pojavile su se u tužbi koju je podnio njegov bivši producent Rodney Jones Jr., tvrdeći da ga je Combs seksualno uznemiravao i pokušao "indoktrinirati" u seksualne aktivnosti s drugima. Combs je odbacio sve optužbe, ali mjesec dana kasnije, njegovi su posjedi bili podvrgnuti pretragama. Glazbenik je zaustavljen na aerodromu u Miamiju dok se spremao otići na Bahame i predao je svoju elektroniku vlastima.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Mnoge od tužbi podnesene su neposredno prije isteka zakona "New York Adult Survivors Act", koji je privremeno omogućio osobama koje su izjavile da su seksualno zlostavljane da podnesu zahtjeve, čak i nakon što su istekli uobičajeni rokovi za podizanje optužnica. U svibnju, nadzorne kamere koje je objavio CNN prikazale su navodni napad Comba na Casandru Venturu, što je detaljno opisano u njenoj građanskoj tužbi. Sean Combs, poznat i pod imenima Puffy, Puff Daddy, P Diddy, Love, i Brother Love, jedan je od najuspješnijih mogula hip-hop glazbe. Tijekom karijere koja traje više od tri desetljeća, izgradio je carstvo koje uključuje glazbu, modu i razne poslovne pothvate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije