Božja pomoć

Jacques Houdek zatražio podršku i molitvu za nastup na Eurosongu

Jacques Houdek
Foto: Reuters/PIXSELL
13.05.2017.
u 13:28

Jacques je u srijedu poslao poruku mons. Antunu Senteu tražeći ga podršku i molitvu

U karlovačkoj Župi Blažene djevice Marije Snježne u srijedu je za vrijeme Velike pobožnosti svetom Josipu, uz 5 velikih nakana za koje se redovito moli i brojne druge nakane vjernika i hodočasnika, bila molitva i za našeg predstavnika na Eurosongu Jacquesa Houdeka. Naime, sam Jacques taj dan poslao je poruku mons. Antunu Senteu, ml., rektoru Svetišta, tražeći podršku i molitvu: 

– Od sutra kreće ozbiljna priča. Sljedeća četiri dana. Svaka večer je važna, ocjenjuje se. Treba mi sva moguća snaga i molitva! Hvala od sveg srca! – napisao je Jacques. 

Kao što je poznato, Jacques se plasirao u finale u kojem će nastupiti 13. po redu, danas 13. svibnja, na blagdan Gospe Fatimske. 

– Uključimo Jacquesa i danas u naše molitve. Iako bi nas prvo mjesto na Eurosongu iznimno obradovalo, pobjeda nije najbitnija, već nastojmo ostati ponizni i zahvalni na talentu našeg predstavnika i molimo za njegov uspješan nastup u današnjem finalu i neka nas učini radosnima i ponosnima – priopćeno je iz karlovačke župe. 

Komentara 8

DU
Deleted user
14:50 13.05.2017.

Bojim se da se Bog tu baš i ne miješa, prije onaj drugi. Nažalost na Eurosongu se cijene isključivo fizički izgled, ekscentričnost, skandal, sve su to stvari koje privlače svjetinu kojoj je neki "pametni" dopustio glasanje na Eurosongu. Kada žirijii Eurosonga budu isključivo akademski glazbenici možda se i povrati stari ugled tog danas ismijavanog cirkusa. Žak ima brilijantnu pjesmu, izvedbu i glas no sve to nije bitno na cirkusu kakav je Eurosong.

DU
Deleted user
13:56 13.05.2017.

Podrsku imas i Ti i Tvoja ekipa. Ja cu se ipak pomoliti za Plenkovica i Marica.

Avatar Parousia
Parousia
13:37 13.05.2017.

I ja cu se pomoliti za tebe,i neka te dragi Bog blagoslovi i vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije