oduševio svoje pratitelje

Jacques u Dnevniku Nove TV otkrio zašto je dijelio besplatne pizze putem Facebooka: 'To je jedan eksperiment'

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.02.2022.
u 11:55

Pjevač je na Facebooku objavio natječaj u kojem je tražio od obožavatelja da ispričaju kakve su viceve čuli o njemu i troje je odlučio nagraditi pizzom.

Pjevač Jacques Houdek (40) na svom Facebook profilu objavio je mali nagradni natječaj u kojem je od svojih pratitelja tražio da mu napišu vic o njemu, a one najbolje će nagraditi pizzom. Kako je i zašto donio odluku o ovom natječaju Jacques je objasnio gostujući u Dnevniku Nove TV.

- To je jedan svojevrsni društvenim eksperiment koji smo moj tim i ja odlučili provesti za naše interne potrebe i ovim ću se putem zahvaliti svima koji su sudjelovali i ljudima koji su znali viceve i onoj većini koja je stala u obranu moje časti i dostojanstva, upravo je to pokazao ovaj društveni eksperiment, da je ipak puno više ljudi kojima je stalo do moje glazbe, da je moja osobna borba ipak periferna i nije toliko bitna - objasnio je Houdek u Dnevniku i ispričao je koji je najsmješniji vic čuo o sebi: Jacques je samo jedan, za drugog jednostavno nema mjesta.  Kasnije je Jacques objavio i dobitnike ovojg natječaja i nakon što je detaljno pročitao sve komentare otkrio je kojih troje obožavatelja su nagrađeni pizzama. Uz imena dobitnika su i vicevi koje su mu poslali obožavatelji.

 

1. NAGRADA 🍕🍕🍕 Marko Vincek
Nije sveti, al’ je Marko. Nije Martin, al’ je Vincek. Ne d’o Bog da bi bila posljednja, al’ svakak’ bu vam večera biblijskih razmjera u LOCK DOWN PIZZA. Guštajte uz koju kilu viška na moj račun 🤪🤪🤪
2. NAGRADA 🍕🍕
S barem pol’ kg zimske kod vulkanizera časti me Instagram fan - Antonio Ferketin
3. NAGRADA 🍕 Ana Tomasović
Gospođu Anu prosimo lepo da se za preuzimanje nagrade javi na šalter kod zajedničkog doktora Oetkera! Hitno!
POSEBNA NAGRADA - Veronika Galjer
Vi ste predstavnica svih koji se nisu željeli šaliti na moj račun; cijenimo i vas 😹 No, svakak’ Vas i Vašu familiju, kad svi ozdravite i mogli bu’te dojti u moj Samobor, želimo počastiti veeeelikom pizzom da uz gurmanski osmijeh doživite puno bolji lockdown 🍕- objavio je Jacques - napisao je Houdek.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: Plitko i površno

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije