Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na X-u

Jadranka Kosor javila se iz bolnice gdje provodi Valentinovo: 'Bolno'

Zagreb: Nasmijana Jadranka Kosor u šetnji centrom grada
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/14
14.02.2024.
u 20:30

Brojni pratitelji poželjeli su joj brz oporavak na drugoj operaciji kojoj se podvrgnula u zadnjih nekoliko mjeseci.

Bivša premijera Jadranka Kosor krajem listopada prošle godine bila je na operaciji koljena. Krajem siječnja na društvenoj mreži X, na kojoj je dosta aktivna, javila se s rehabilitacije u Varaždinskim toplicama, a sad je otkrila da je ponovno u bolnici gdje je operirala drugo koljeno.

"Valentinovo. Drugo koljeno zaljubljeno u Kinetek. Bolno. Pozdrav lajnici", napisala je Kosor na toj društvenoj mreži.

Brojni pratitelji poželjeli su joj brz oporavak na drugoj operaciji kojoj se podvrgnula u zadnjih nekoliko mjeseci. 

"Hvala svima koji su mi pomagali u Varaždinskim toplicama. Do skorog viđenja, s drugim koljenom", napisala je bivša premijerka uz fotografije s rehabilitacije u siječnju.

VEZANI ČLANCI

– Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna – kazala je Kosor za Večernji nakon operacije.

Zagreb: Nasmijana Jadranka Kosor u šetnji centrom grada
1/14

Na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, Kosor ima 48 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli crtice iz privatnog života, ali i komentira aktualna politička zbivanja.  Inače, u kratkom razgovoru za Večernji u kojem je otkrila kao je došlo do operacije otkrila je i da ne može dočekati da se oporavi i ponovno krene u šetnje koje obožava.

 Obožavam šetati, a sad je bilo došlo do toga da više nisam mogla ni u Maksimir u čijoj blizini stanujem – otkrila je tada.

VIDEO Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Ključne riječi

Komentara 1

AB
abokatstir
21:17 14.02.2024.

jaca izgubljena u svemiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije