Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
darežljiv

Jake Gyllenhaal kupio Taylor Swift gitaru vrijednu 7000 dolara

jake gyllenhaal
Foto: pixsell
1/3
15.12.2010.
u 12:39

Glumac je htio iznenaditi svoju novu djevojku posebnim darom pa joj je kupio omiljen glazbeni instrument koji je potpisao njezin country idol Chet Atkins

Mlađahna američka country zvijezda Taylor Swift ostala je bez riječi kad joj je njezin dečko Jake Gyllenhaal donio rođendanski dar. Zaljubljeni glumac svojoj je dragoj kupio gitaru vrijednu 7000 dolara koju je potpisao njezin country idol Chet Atkins.

Par je u vezi niti dva mjeseca, a o njihovoj zajedničkoj proslavi Dana zahvalnosti raspisali su se svi američki mediji.

Jake je doputovao u Nashville da bi zajedno s Taylor proslavio njezin 21. rođendan. Šetajući gradom, Taylor se svidjela jedna gitara u izlogu, koju joj je Jake kupio kasnije toga dana i ugodno je iznenadio.

Inače, Gyllenhaal je slab kad su u pitanju plavuše. Prije osam godina hodao je s glumicom Kirsten Dunst, a nije odolio ni zvijezdi romantičnih komedija Reese Witherspoon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije