Mušičavost glumca mučila kostimografe

Jake Gyllenhaal odbio nositi sandale na snimanju filma Princ od Perzije

jake
Pixsell
21.02.2010.
u 20:45

Glumac je rekao je da je riječ o prevažnom filmu da bi njegovi protagonisti bili u tako ‘glupoj’ obući. Zato su kostimografi osmislili cipele koje odgovaraju vremenu radnje, ali i glavnom glumcu.

Mušičavost glumca Jakea Gyllenhaala natjerala je tvorce filma “Princ od Perzije” da promijene obuću svim glumcima i statistima. Naime, Gyllenhaal je odbio nositi sandale.

Glumac je rekao je da je riječ o prevažnom filmu da bi njegovi protagonisti bili u tako ‘glupoj’ obući. Zato su kostimografi osmislili cipele koje odgovaraju vremenu radnje, ali i glavnom glumcu.

Gyllenhaal u Disneyevom avanturističkom spektaklu glumi princa Dastana koji zajedno s princezom Taminom (Gemma Arterton) kreće u avanturu života. 29-godišnji glumac za ovu je ulogu izgradio besprijekorne mišiće, a da bi dobio takvo tijelo dnevno je provodio dva-tri sata u teretani. Morao je biti u savršenoj kondiciji kako bi mogao sam izvesti neke ekshibicije na snimanju, poput skakanja sa zida.

Komentara 1

CR
crocro
06:59 22.02.2010.

Jeli ovo vijest za široku populaciju VL ili za žuti tisak.Više volim čitati večernji list od jutarnjeg lista, ali jutarnji list redovito ima atraktivnije naslove, pa i njega rado čitam. Ali na naslovima jutarnjeg sigurno neće biti tko je siknuo ili obuo sandale ili tko i kako oblikuje svoje mišiće. Da li je to u VL zbog nedostatka aktualnih tema ili nedostatka kvalitetnih skupljača aktualnosti i tema koje zanimaju čitatelje VL. Sandale u naslovu, za mene nisu atraktivne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije