Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna igra

Jake Gyllenhall u isto vrijeme ljubuje s tri djevojke?

jake gyllenhaal
pixsell
21.01.2011.
u 14:31

People.com sve je ove vezice opovrgnuo te kazao da je Jake Gallenhall ponovno u vezi s Taylor Swift. U srijedu su viđeni kako zajedno ručaju u restoranu nedaleko od Taylorina doma

Koga ljubi Jake Gyllenhaal, najnovija je igra pogađanja koju igraju tračerice s crvenih tepiha. Ovih dana zgodni glumac zato im je ponudio još više sočne zabave.

Naime, otkad je prekinuo s glazbenicom Taylor Swift, na premijere dolazi sam. Ali doma nije odlazio sam...

U tihom šaputanju prošle subote uhvaćen je s Camillom Belle, na gala proslavi Art Elysiuma. Na Zlatnim globusima navodno je flertovao s Milom Kunis, zvijezdom filma "Crni labud". 

People.com sve je ove vezice opovrgnuo te kazao da je Jake Gallenhall ponovno u vezi s Taylor Swift. U srijedu su viđeni kako zajedno ručaju u restoranu nedaleko od Taylorina doma. No, jesu li zaista obnovili romansu ili je susret smo početak besciljnog natezanja mladih ljubavnika, nikome nisu potvrdili.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije