Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruža vjetrova

Jakov prosi Saru u inat obitelji, a Ines doznaje da je trudna

ruža (1)
Foto: RTL Televizija
1/5
18.05.2012.
u 17:40

Jeleninoj zloći nema kraja. Nakon što je uspješno rastavila Ines i Marka, vratila se u kuću Odakovih s ciljem da rastavi Jakova i Saru. Zadatak, koji su joj namijenili Nives i Stipe, shvati vrlo ozbiljno te namami Saru u podrum stare kuće

U novom tjednu "Ruže vjetrova“ rat između obitelji Matošić i Odak zaoštrit će nova žrtva, nevini promatrač koji želi osvetiti svog oca – Toni Jelavić.

Toni cijelo vrijeme krivi obitelj Odak za smrt svoga oca Ede. Na očevu grobu mladi se osvetnik zakune da će obitelj Odak platiti za njegovu smrt. Vođen motom "oko za oko, zub za zub“, Toni postavlja eksploziv pred kuću omražene obitelji. No ubojita doza eksploziva aktivira se prerano i teško rani Tonija koji nakon operacije ostane bez vida!

Nakon što su ih njihove obitelji ucjenjivale, rastavljale i stvarale neprestani pritisak, Jakov i Sara iz inata odluče zakoračiti na sljedeću stepenicu svoje veze i zaruče se. Sada Stipe i Nives ponovno trebaju Jelenin hladan i zao karakter. Iako se Seka uvelike protivi Jeleninom povratku u kuću, ubrzo uvidi njezinu zloću i sposobnosti koje može iskoristiti pa je uputi u novi pakleni plan rastavljanja Jakova i Sare. S druge strane, Jelena se još više približila Seki Odak tako da svoj plan trovanja može i dalje nesmetano provoditi.

Jeleninoj zloći nema kraja. Nakon što je uspješno rastavila Ines i Marka, vratila se u kuću Odakovih s ciljem da rastavi Jakova i Saru. Zadatak koji su joj namijenili Nives i Stipe shvati vrlo ozbiljno te namami Saru u podrum jedne stare kuće i tamo je zaključa. U kuću Odakovih vraća se i Marko, samo kako bi se pomirio s ocem.

Dok Jelena sretna trlja ruke, ponovno izjavljuje ljubav Marku i nada se kako će Ante, Marko i ona napokon biti obitelj. No upetlja se Petar, koji Jeleni daje do znanja kako sumnja da je Ante Markov sin jer mu nimalo ne sliči! S druge strane, Ines je svjesna kako je njezin brak s Markom gotov, no žali što je kao udana žena imala aferu s doktorom Nikolom. Odlazi na kontrolu, saznaje kako je trudna i objavljuje svima sretnu vijest.

No je li ljubavna afera s doktorom rezultirala Inesinom trudnoćom ili je ipak Marko otac njezina djeteta?

Rat između obitelji Odak i Matošić donosi nove žrtve, a bezbrižni par, Jakov i Sara, svojom ljubavi žele zaustaviti ludilo među familijama. Hoće li Jelena ubiti Seku i napraviti novi poredak među zlicama u "Ruži vjetrova“ saznajte već idući tjedan na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka u osam sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije