Umorio se

Jaques: Napravit ću pauzu, ali ne odustajem zauvijek od glazbe

jacques houdek
pixsell
30.06.2012.
u 20:00

Za jesen još neznam, ali sigurno mi neće biti dosadno, moja Sofi kreće u 1.razred, tako da ćemo, čini mi se, ponavljati gradivo. Jako se veselim konačno biti sa svojim curicama, one su mi sve na svijetu - zaključio je Houdek.

Nakon što je objavio novi CD “Meni za ljubav”, Jacques Houdek najavio je povlačenje s estrade. Riječ je o stanci za koju ni sam ne zna koliko će trajati.

 - Nakon više od 10 godine intenzivne glazbene karijere, naprosto moram napraviti jednu pauzu, najviše iz privatnih razloga. Želim se posvetiti svojoj obitelji, sebi, da se odmorim i dobro razmislim kako i kada dalje. Glazba je moja najveća ljubav i nikada, baš nikada ne bih odustao od glazbe, međutim, od hrvatske glazbene scene se zaista moram odmoriti i kreativno napuniti baterije - kazao je Jacques.

- Koliko će ta moja pauza trajati, teško mi je precizirati, sve ovisi isključivo o mojoj osobnoj procjeni. Šest mjeseci, godinu... dvije? Zaista neznam, oprostite.
Ja sam čovjek koji je ili 100 % u svemu što radi, ili nije. Nakon dvije izuzetno teške i naporne godine, koje su za mene bile kao vožnja rollercoasterom, trebam stati i sagledati sebe i svoju karijeru iz jednog drugog kuta, razmisliti, odmoriti kaže pjevač kojeg prije pauze očekuje još jedan nastup, a daljnih planova nema.

 - Spremam se provesti cijelo ljeto sa obitelji na moru. To je jedino što znam zasigurno. Za jesen još ne znam, ali sigurno mi neće biti dosadno, moja Sofi kreće u 1.razred, tako da ćemo, čini mi se, ponavljati gradivo. Jako se veselim konačno biti sa svojim curicama, one su mi sve na svijetu - zaključio je Houdek.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar sidhara
sidhara
12:53 17.05.2017.

Jedna pjesma i citavo ljeto odmaranja i napajanja?

ĆA
ćaćaća
23:39 30.06.2012.

za ludog kekeca.. rastavljeno se piše odvojeno:)))

DU
Deleted user
18:29 20.01.2020.

kaj se jedite?.... Žak barem ima pjesme... ak ne budete dobri, bute dobili članak o elli dvornik....😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije