Brak na prvu

Jasmin je otkrio prvi razlog zbog kojeg je htio pobjeći s vjenčanja i ostaviti Sanelu

Brak na prvu
Foto: RTL
1/9
13.12.2021.
u 12:10

Jasmin i Sanela dali su šansu svom braku ali nije im uspjelo, a u showu se Sanela zaljubila u drugog kandidata

Jasmin je u RTL-ovu showu "Brak na prvu" završio u braku sa Sanelom i u prvoj emisiji nije bio oduševljen što su ga ljubavni stručnjaci spojili sa Sanelom, a zbog komentara koje je tada izgovorio svojoj supruzi gledatelji su bili šokirani i nije im bio na listi omiljenih kandidata. Jasmin i Sanela dali su šansu svom braku ali nije im uspjelo, a u showu se Sanela zaljubila u drugog kandidata. Jasmin kaže kako mu je život poslije showa isti i ljudi ga prepoznaju i od mnogih dobiva poruke podrške. 

– Čak ima dosta onih koji mi pišu u smislu; sve ti opraštamo, ti si car, kralj, i te su mi najdraže, he-he. Ali ja radim s ljudima 20 godina, tako da mi nije neka nepoznanica sve to. Uglavnom, super se osjećam i gledam sve pozitivno – rekao je Jasmin za RTL.
Otkrio je i kako se nosio s brojnim negativnim komentarima o njegovom ponašanju u showu.

– Kad je krenuo taj negativni medijski efekt, komentari i sve, bio sam malo razočaran i potišten, ali ubrzo su počele dolaziti poruke i pozivi mojih prijatelja kojima sam zahvalan jer je to tada bilo ključno da isplivam. Ubrzo je to prošlo i bio sam novi veseli stari Jasmin. – rekao je i dodao kako se od kandidata iz showa čuje s Bernijem i Kikijem te se viđa s Mislavom. Na show ima samo lijepe uspomene, a ispričao je i kakav je njegov stav o Saneli.

– O Saneli mislim sve kao i prije, dobra osoba koja jednostavno malo luta s osjećajima, ali je dobra u duši i nije pokvarena ili zla, nego jednostavno kad nešto forsiraš, stalno ti klizi iz ruku. Želim joj sve najbolje i da se emotivno i ljubavno skrasi – iskren je bio Jasmin. Kazao je i kako je u show ušao iz neke zezancije i najviše zato što je to bio eksperiment, a zna kako je Sanela u show ušla iz puno ozbiljnijih namjera. – Intuicija mi je govorila da povučem ručnu i da ne zavlačim djevojku. Uglavnom, ništa osobno, niti sam nešto negativno čuo o njoj, to su samo glupi tračevi – objasnio je Jasmin zašto je odlučio otići s vjenčanja u showu i zašto je skoro ostavio Sanelu. O promjenama na ljubavnom planu Jasmin samozatajno kaže: – Postoji jedna osoba koja mi se sviđa i s kojom sam u kontaktu. To je sve na tu temu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
15:00 13.12.2021.

Napokon sam i to saznao..nisam zbog toga spavao skoro 3 tjedna! Hvala Večernjaku!

SN
sasa.novak.58
22:10 13.12.2021.

Ah, kužim. Htio je pobjeći jer je užasno dobar u duši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije