Kraj ljubavne priče

Jasna Palić Picukarić se razvodu usprkos osjeća sasvim dobro

jasna palic picukaric
25.03.2010.
u 09:38

Glumica zagrebačkog kazališta Komedija, koja nastupa u oživljenom mjuziklu “Jalta, Jalta”, i od nje dvije godine stariji ekonomist Toni razišli su se prije šest mjeseci, ali ostali su u dobrim odnosima i o svemu se i dalje dogovaraju.

– Dobro sam i odlično se osjećam, ali svoj razvod više ne bih komentirala – kazala nam je glumica Jasna Palić Picukarić (39), koja se poslije 14 godina zajedničkog života rastaje od supruga Tonija Picukarića.

Glumica zagrebačkog kazališta Komedija, koja nastupa u oživljenom mjuziklu “Jalta, Jalta”, i od nje dvije godine stariji ekonomist Toni razišli su se prije šest mjeseci, ali ostali su u dobrim odnosima i o svemu se i dalje dogovaraju. Ne žele medijsku pompu oko svoga razvoda prije svega zbog djece, 13-godišnjeg sina Mate i osmogodišnje kćeri Mare.

Brakorazvodna je parnica u tijeku, a o stvarnim razlozima rastanka uskoro bivši supružnici dogovorili su se da neće javno govoriti.

Jasna je televizijskoj publici najpoznatija po ulozi novinarke Zvjezdanog trača u emisiji “Je l’ me netko tražio?”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije