nakon velikog koncerta

Javnost zabrinuta nakon što je slavni glazbenik viđen u invalidskim kolicima, evo što o tome on kaže

Foto: profimedia
1/11
12.06.2022.
u 22:15

Elton John objasnio je javnosti zašto je nakon koncerta u njemačkom Leipzigu na neko vrijeme bio u invalidskim kolicima

Nakon koncerta u njemačkom Leipzigu slavni glazbenik Elton John viđen je u invalidskim kolicima, a taj prizor zabrinuo je njegove fanove. Osobno je svoje fanove htio uvjeriti da je sve u redu s njegovim zdravljem, pa se oglasio o situaciji. 

Foto: profimedia

- Želim zahvaliti svim svojim obožavateljima što su pitali za moje zdravlje nakon što su tabloidi objavili glupu priču o tome kako 'izgledam slabašno' u invalidskim kolicima - podijelio je 75-godišnji glazbenik putem Instagrama. 

- Istinita priča je da sam odličnog zdravlja, volim svoje nastupe i sviram i pjevam najbolje što mogu. Dajem se 100 posto svake večeri u te nastupe i nikada ne želim razočarati, pogotovo nakon što su svi čekali toliko dugo da se vrate na koncerte. Vaša reakcija na svaki koncert je bila fenomenalna i obožavam svaku minutu svih koncerata - istaknuo je i dodao: 

- Nakon još jednog uzbudljivog nastupa koji je trajalo 2,5 sata, stigli smo u zračnu luku u Leipzigu neposredno prije policijskog sata i dio zračne luke je bio zatvoren. Trebali smo dugo hodati do aviona, pa je moj tim ljudi meni dovezao invalidska kolica kako bih mogao odmoriti kuk nakon nastupa. To je sve, narode!. 

VIDEO>>Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ZLO
ZLO
03:20 13.06.2022.

A ja pomislio Mladen Grdović

AD
admzaq
00:12 13.06.2022.

Drugi puta neka zamoli dečka da bude nježniji zbog hemoroida...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:17 13.06.2022.

Majmunske boginje uzele svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije