Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sirove emocije

Je li Taylor Swift zaista najveća pop-zvijezda na svijetu?

taylor swift
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
19.11.2013.
u 11:23

Taylor Swift poznata je da u svojim pjesmama proziva svoje bivše dečke, no ona kaže kako svaki spoj nije vrijedan pisanja pjesme

Taylor Swift poznata je da u svojim pjesmama proziva svoje bivše dečke, no ona kaže kako svaki spoj nije vrijedan pisanja pjesme. Časopis New York Magazine proglasio je najvećom zvijezdom na svijetu, a taj je uspjeh ostvarila zahvaljujući sirovim emocijama i koje joj daju inspiraciju za tekstove.

- Pišem samo o ludoj ljubavi. Postoji puno toga u svakodnevnom životu što nije vrijedno pisanja pjesme. Kad osjetim emocije prema nekoj osobi, to mogu odmah pretočiti u stihove. Iako me kritiziraju da stalno pišem i pjevam o usamljenosti, ne namjeravam odustati, jer je to očigledno dobar recept za uspjeh - kaže Taylor.

Taylor, kojoj su se raspale medijski popraćene veze s Johnom Mayerom, Jakeom Gyllenhaalom i Harryjem Stylesom, kaže da joj pisanje pjesama dođe kao oproštajno pismo.

- U mnogo slučajeva, nakon raskida veze, ljudi napišu taj oproštajni e-mail i kažu sve što su željeli reći - dodaje Taylor.

>>Taylor Swift dubokim dekolteom zasjenila sve!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivanvard
ivanvard
15:29 19.11.2013.

Stalno blati bivše a ne pita se da li je u njoj problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije