NA DISNEY +

Jedna od najgledanijih filmskih komedija 90-ih vraća se kao TV serija

'03 FULL MONTY'
Foto: ''
1/3
03.04.2022.
u 23:00

Gotovo 25 godina nakon izlaska filma nagrađenog BAFTA-om, Robert Carlyle će se vratiti kao Gaz, Mark Addy kao Dave, Lesley Sharp kao Jean, Hugo Speer kao Guy, Paul Barber kao Horse, Steve Huison kao Lomper, Wim Snape kao Nathan i Tom Wilkinson kao Gerald.

Jedna od najpopularnijih britanskih komedija iz 90-ih "Skidajte se do kraja" ("The Full Monty"), vraća se 25 godina kasnije kao TV serija. 

S izvornom glumačkom postavom i istoimenom serijom pratit će grupu prijatelja dok se kreću kroz postindustrijski Sheffield i i bore se protiv raspadajućeg zdravstvenog sustava i sustava zapošljavanja.

Gotovo 25 godina nakon izlaska filma nagrađenog BAFTA-om, Robert Carlyle će se vratiti kao Gaz, Mark Addy kao Dave, Lesley Sharp kao Jean, Hugo Speer kao Guy, Paul Barber kao Horse, Steve Huison kao Lomper, Wim Snape kao Nathan i Tom Wilkinson kao Gerald.

Tijekom osam epizoda, serija će također istraživati ​​svjetliju i gluplju stranu života u kojoj zajednica pobjeđuje nad nedaćama. Predstavit će se i cijeli niz novih članova glumačke ekipe, uključujući djecu i unuke glavnih likova.

- Presretni smo što ćemo ponovno okupiti cijelu ekipu, sada s kaotičnom pratnjom djece, unučadi, kućnih ljubimaca i drugih, da vidimo kakav je život u Sheffieldu 25 godina kasnije - kazao je scenarist i izvršni producent Simon Beaufoy. Britanska komedija iz 1997. bila je film s najvećom zaradom u Velikoj Britaniji sve dok je nije prestigao "Titanic".

Film je pratio skupinu nezaposlenih muškaraca u Sheffieldu tijekom 1990-ih koji su odlučili osnovati muški striptiz u pokušaju da zarade nešto novca. Snimanje nove serije u Sheffieldu i Manchesteru počelo je u ponedjeljak, ali datum izlaska još nije objavljen.
Seriju "Skidajte se do kraja" moći ćemo gledati na Disney +, koji u Hrvatsku stiže 13. lipnja. 

VIDEO: Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije