MARGOT ROBBIE

Jedna od najljepših glumica današnjice pokazala trudnički trbuh na odmoru u susjednoj zemlji

Margot Robbie
Foto: Profimedia
1/11
29.08.2024.
u 07:00

Margot Robbie je sa suprugom Tomom Ackerleyem u braku od 2016. godine. Upoznali su se 2013. godine na snimanju drame o Drugom svjetskom ratu kada je Tom bio asistent režije, a Margot je glumila u ovom filmu.

Zvijezda filma 'Barbie' glumica Margot Robbie (34)  i njezin suprug, redatelj Tom Ackerley (34) s prijateljima se odmaraju na Sardiniji, a jedna od najljepših glumica današnjice nije mogla sakriti trudnički trbuh. 

Par je u braku od 2016. godine i upoznali su se 2013. godine na snimanju drame o Drugom svjetskom ratu kada je Tom bio asistent režije, a Margot je glumila u ovom filmu.

- Nisam bila tip za veze i moja sloboda mi je bila neprocjenjiva. Ideja o vezama tjerala me na povraćanje. A onda mi se ljubav prikrala. Tom i ja smo dugo bili prijatelji. Zapravo sam se odmah  zaljubila u njega, ali sam mislila, kako mi Tom nikada neće uzvratiti ljubav. Na kraju sam sama sebi rekla: 'Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa. A onda se to dogodilo, i rekla sam mu da sam zaljubljena u njega i od tada smo zajedno. - rekla je Margot u jednom intervju za People. 

Robbie i Ackerley zajedno rade u produkcijskoj tvrtki LuckyChap u producentskom timu u kojem su bile i prijateljicu od Margot iz djetinjstva Sophie Kerr i Josey McNamara. Tvrtka je producirala nekoliko filmova i televizijskih serija, uključujući  "Barbie" i neke druge filmove u kojima glumi Robbie. Prošlog mjeseca Ackerley je za The Sunday Times govorio o tome kako on i Robbie usklađuju svoj osobni i profesionalni život.

GALERIJA: Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

Margot Robbie
1/14

 - Provodimo 24 sata dnevno zajedno. Nama je to idealno, naš poslovni i privatni život je postao jedno i to nam odgovara - izjavio je redatelj.

U javnosti ih ne viđamo često, a nedavno su u intervjuu za britanski The Times progovorili o pojedinostima iz zajedničkog života.
Jedno od pitanja ticalo se međusobnih razmirica i njihovog povoda, na što je Ackerley odgovorio da jedina tema oko koje se on i Robbie svađaju su čokoladni keksi. Naime, Tom i Margot preferiraju različite slastice i obje slastice potječu iz njihovih rodnih zemalja. Riječ je o keksima 'Tim Tams' i 'Penguins', pri čemu su prvi australska poslastica koja se sastoji od dva keksa odvojena nadjevom od tvrde čokoladne kreme i obložena tankim slojem čokolade, dok potonji britanski proizvod ipak sadrži deblji sloj čokolade.
Britanac je također izrazio žaljenje što između Velike Britanije i Australije ne postoji veći sportski rivalitet te da se on osjeća kao počasni Australac, a njegova supruga kao počasna Britanka.

VEZANI ČLANCI: 

Prije tri godine paparazzi su snimili Margot i Toma dok su izmjenjivali nježnosti na plaži čime su ušutkali glasine kako postoje problemi u njihovom braku. Glumica koju smo gledali i u filmu "Bilo jednom...u Hollywoodu" prema pisanju nekih američkih portala navodno je bila nevjerna svom suprugu. 

Naime, šuškalo se kako je ova 31-godišnja glumica imala aferu s 52-godišnjim kolegom Willom Smithom, a pisalo se i da se sastajala s glumcem Paulom Mescalom.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marlony
marlony
07:48 29.08.2024.

Meni uopće nije lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije