Spektakl Već nakon debija maturantica Franka Batelić postala favorit “Plesa sa zvijezdama”

Jedva čekam subotu kad ćemo zaplesati rumbu

Franka Batelić, Ištvan Varga
01.11.2009.
u 22:20

Pjevačica i Ištvan u prvoj su emisiji osim sjajnim plesom, oduševili i elegancijom koja je zračila iz njih.

Otplesani su prvi koraci ovogodišnjeg “Plesa sa zvijezdama”. Novih osam plesnih parova krenulo je u borbu za naklonost žirija i publike koji već četvrtu godinu prati jedan od najpopularnijih HTV-ovih proizvoda. Već prvim nastupom Franka Batelić i Ištvan Varga “razoružali” su strogi žiri iz čijih su usta samo “ispadali” komplimenti na račun sjajnog plesnog para. Mlađahna Franka sjajno je pratila ritam plesnog veterana Ištvana Varge.

- Presretna sam kako je sve to skupa ispalo. Imala sam veliku tremu prije nastupa i nisam očekivala da ćemo dobiti najviše bodova od žirija. Koliko mi je drago što smo dobili najviše bodova, sad mi je jasno da ćemo biti pod velikim povećalom i to na je dodatni teret na leđima - kazala nam je 18-godišnja Franka.

Pjevačica i Ištvan u prvoj su emisiji osim sjajnim plesom, oduševili i elegancijom koja je zračila iz njih. Snježnobijela haljina koju je Franka nosila sjajno se uklopila uz engleski valcer koji su plesali. Kemija između ovog para bila je vidljiva na svakom plesnom koraku. Bez obzira što je na njihovim treninzima u strasti bilo proliveni čak i krvi, ovaj par vidljivo je nakon prvog nastupa mogao bi daleko dogurati.

- Ištvan je sjajan partner i zbilja sam uživala vježbajući s njim. Moram reći kako mu se divim, s obzirom koliko energije unosi i ples i koliko je dobar u poslu kojim se bavim. Sretna sam što sam dobila takvog partnera.

U sljedećoj emisiji plesat ćemo rumbu. Volim te plesove u kojima vlada žena, ali jasno mi je da treba puno toga dati da sve ispadne dobro. Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da ponovim ocjene i kritike iz prve emisije - ispričala nam je razigrana Franka koja nije mogla skriti veselje zbog sjajnog dojma koje je ostavila u prvoj emisiji, ali brige što će sada morat još više učiti kako bi bez problema maturirala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije