Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani gost

Jelena Rozga na rođendanu otkrila novu pjevačku zvijezdu

ROZGA (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/6
28.12.2011.
u 08:00

Vrhunac koncerta bio je trenutak kada je Jelena na pozornicu pozvala devetipolgodišnjeg Lovru Horvata, s kojim je u duetu umjesto connectovaca otpjevala “Dalmatinku”. Snalažljivi Lovro bez imalo treme rutinski je otpjevao omiljenu pjesmu.

U nastavku Karlovačko live turneje Bajaga i Jelena Rozga dupke su ispunili bjelovarsku sportsku dvoranu priredivši nezaboravni spektakl. Na pozornicu se nakon nastupa domaćeg sastava Flashback, koji je blagdansko ozračje upotpunio dovođenjem Djeda Božićnjaka, prvo popeo Momčilo Bajagić – Bajaga, a dobro zagrijanu i raspjevanu publiku dodatno je oraspoložila i rasplamsala kraljica hrvatske estrade i trenutačno naša najpopularnija estradna zvijezda, atraktivna Jelena Rozga, koja je iznova privlačila i stasom i glasom.

Lovro osvojio srca publike

U blagdanskom raspoloženju Jelena, poput Bajage, nije propustila priliku za odašiljanje čestitki i dobrih želja te je najprije svim posjetiteljima zaželjela sretan i blagoslovljen Božić te još uspješniju novu godinu. U tom toplom ozračju susretljiva Jelena priredila je Bjelovarcima posebno iznenađenje. Naime, vrhunac koncerta bio je trenutak kada je Jelena na pozornicu pozvala devetipolgodišnjeg Lovru Horvata, s kojim je u duetu umjesto connectovaca otpjevala “Dalmatinku”. Snalažljivi Lovro, poput iskusnog estradnjaka, bez imalo treme rutinski je otpjevao omiljenu pjesmu, čime je na prvu osvojio srca publike, baš kao i samu Jelenu, koja mu je pruženom  prilikom ispunila dječački san.

– Momak je odličan i prelijepo pjeva. Prošli sam tjedan bila gošća na rođendanu Ognjena Vukojevića kad mi se Lovro spontano priključio u pjevanju “Dalmatinke”, pa se odmah rodila ideja da to ponovimo i na ovom velikom koncertu. Bio je sjajan i hvala mu od srca – sa smiješkom govorila je Jelena, a koji joj nije nestao s lica ni na pitanje tko je veća kraljica hrvatske estrade, ona ili Severina, na što je spremno uzvratila: – To zaista nije bitno.

Novogodišnje želje

Uoči spektakla i nakon njega Jelena i Bajaga družili su se s obožavateljima, što je bila prigoda za iskren razgovor.

– Nakon sjajne i neponovljive estradne godine, u željama za 2012. godinu htjela bih da bude približna ovoj. Ma da je i mrvicu gora, ne bih se žalila, jer ovu ću godinu zaista dovijeka pamtiti – poručuje Rozga, otkrivši kako živi estradni san.

– Kao mala željela sam postati balerina i sanjala sam da ću jednom plesati u pariškoj operi. To mi se nije obistinilo, ali, srećom, ispunio mi se drugi, estradni san – kaže Jelena koja će Novu godinu dočekati radno na dubrovačkom Stradunu. No, danas već, nakon sinoćnjeg spektakla u Karlovcu, s Bajagom nastupa u Puli.

Komentara 12

DU
Deleted user
08:07 28.12.2011.

\"Karlovacko live\" - ne pijem vise karlovacko .

DO
doktorica
08:27 28.12.2011.

nekima je biznis važniji od uvjerenja,valjda mu je morala vratiti što je preko njega došla na srbijansko tržište.....

ZV
zveket
03:18 31.12.2011.

Pun mi k Je.ene Rozge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije