Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna suradnja

Jelena Rozga oduševila dugo iščekivanim duetom: 'Plakala sam, želim da i vi osjetite emociju'

Foto: Zoran Kuzmanović Munja
1/10
15.12.2021.
u 13:13

Pjevačica Jelena Rozga (44) razveselila je svoje obožavatelje novom pjesmom koju je snimila u duetu s popularnim srpskim pjevačem Sašom Matićem (43).

Pjevačica Jelena Rozga (44) razveselila je svoje obožavatelje novom pjesmom koju je snimila u duetu s popularnim srpskim pjevačem Sašom Matićem (43).

Jelena i Saša svoju su suradnju najavili još prije šest godina kada su zajedno nastupali u Makarskoj, no pjesma je svjetlo dana ugledala tek sada. 

"Godinama se Saša i ja dogovaramo oko dueta… "Kada dođe ona prava, odmah ulazimo u studio...". I, evo, to se dogodilo s ovom divnom baladom. Jedva čekam da je i vi poslušate, premijerno u srijedu 15.12.21 u podne na yt kanalu mog prijatelja Saše Matića kada će predstaviti i svoj album 'Dva života'", napisala je jučer Jelena uz isječak spota, a danas je podijelila emotivnu objavu u povodu premijere nove pjesme naziva ''Ti i ja''.

"Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta zaplakah na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam…. A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što je to podijelio bas sa mnom", napisala je Jelena, a ubrzo su se javili oduševljeni pratitelji.

"Bravo", "Pjesma je divna", "Vrh", "Prelijepo", "Najbolji duet u 2021. godine", "Predivno", "Jako smo ponosni", "Čista emocija", "Savršeno", "Top", samo su neki od komentara.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u ''Večeri za 5'' pojavit će se u novom showu 


 
Ključne riječi

Komentara 3

DO
Donata
16:33 15.12.2021.

Užas.

DU
Deleted user
14:00 15.12.2021.

Ko nas, bre, zavadi. Fuj.

Avatar Tombstone
Tombstone
13:48 15.12.2021.

Ma je li to onaj koji je snimil i duet s kojickom kaj pocinje s rijecima "ko maslacak"? Ovo zgleda ko kuruza iste vrste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije