Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je služila gostima

Jelovnik s vjenčanja influencerice šokirao svijet, najviše ih zgrozile pilule na stolu: 'Pa je li ovo realno?'

Foto: Instagram
1/3
17.05.2023.
u 07:45

U drugom videu objasnila je i što je ona jela cijelog dana pa je tako rekla da je kao mlada bila "fokusirana na zdravu prehranu bez mliječnih proizvoda i glutena"

Kanadska influenserica Sam Cutler (32) popularna je na društvenim mrežama zbog svog modnog stila, ali i zdravog načina života. A koliko živi zdravo i koliko pazi na ono što jede pokazala je još jednom u najnovijm videima na TikTok profilu. Naime, Cutler je pratiteljima objasnila što je jela na dan svoje svadbe te što su posluživali gostima, a pratitelje je to u najmanju ruku šokiralo. 

 Sam Cutler nedavno se udala za Linnea Tuckera, a s obzirom na raskošnost cijele svadbe pratitelji su isto očekivali i na njezinom jelovniku. No, on je bio oskudan i potpuno neobičan, što je iznenadilo i same goste. 

Goste su prvo počastili salatom, a zatim kuglicama leda s limunom. Glavno jelo  bio je losos s povrćem, ali ništa nije iznenadilo posjetitelje kao i pilule koje su ih dočekale na stolu. Naime, influencerica je za svakog gosta na stolu pripremila pilule protiv nadutosti. 

@thefitfatale Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions ♬ What a Wonderful World - Hana

Međutim, bilo je i slatkiša, ali oni nisu sadržavali šećer. Tako je, primjerice, svadbena torta bila čokoladna, ali bez glutena, mliječnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sam je popila par čašica skupocjenog šampanjca i to je bilo sve.

Pratitelji nisu mogli vjerovati njezinom videu, a svoju šokiranost izrazili su i komentarima. 

"Ne mogu vjerovati da netko ovako živi. Da sam ja bila na ovom vjenčanju, ostala bih gladna i svratila u McDonald‘s", "Je li ovo realno?", neki su od komentara.

U drugom videu objasnila je i što je ona jela cijelog dana pa je tako rekla da je kao mlada bila "fokusirana na zdravu prehranu bez mliječnih proizvoda i glutena". Kako kaže, dan je počela proteinskim Smoothiejem, a onda joj je kuma dala malo svoje salate sa žitaricama.

@thefitfatale WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

"Pojele smo veliki tanjur s povrćem dok smo se spremale", objasnila je Sam i dodala da se nakon proslave počastila školjkama i specijalitetom od avokada.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije