Mislila je da je 'onaj pravi'

Jennifer Aniston progovorila o tragičnoj sudbini svoje prve ljubavi

jennifer aniston
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
09.01.2015.
u 11:39

Nedavno je nakon 10 godina progovorila o razvodu s Bradom Pittom, a sada se prisjetila još jedne ljubavi koja ju je napustila nakon teške bolesti

Ljubavni život Jennifer Aniston u posljednje vrijeme privlači mnogo pažnje. No u prvom planu nije njezina sadašnja veza sa zaručnikom Justinom Therouxom, već do izražaja sve više dolaze  bivše ljubavi lijepe glumice.

Nakon što je u nedavnom intervjuu progovorila o razvodu s Bradom Pittom, glumica se prisjetila još jedne bivše ljubavi od koje ju je život prerano odvojio.

Naime, kao mlada djevojka Jennifer je upoznala dečka za kojeg je bila uvjerena da je "onaj pravi". No mladić je obolio od tumora na mozgu i prerano preminuo.

Ipak, ona i dalje misli na njega i uvjerena je da je upravo on zaslužan za njezinu sadašnju sreću s Justinom.

– On je bio moja prva ljubav, bili smo zajedno pet godina. Mislim da bismo ga čak mogli zvati "onim pravim". Ali imala sam 25 godina i bila sam mlada i glupa. Mislim da mi je on sada poslao Justina da se iskupi za sve – izjavila je 45-godišnja glumica.

>>'Razvod od Brada Pitta nije bio bolan'

>>Jennifer Aniston pokazala zavidnu liniju i savršene noge

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:41 09.01.2015.

svaka druga ruskinja je ljepša odnje

IK
ikonoklast
12:44 09.01.2015.

ja tu draga jenn nevidim nikakovu simboliku, da nije ona dobila tumor na mozgu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije