posao i stres

Jennifer Lopez (53) otkrila tajnu svog izgleda, ali koji ju je događaj potaknuo na veliku promjenu

Foto: Instagram
1/10
16.01.2023.
u 09:20

Zbog toga mnoge zanima kako uspije to postići, s obzirom na to da ni ona, a ni mediji nikada nisu spominjali da je bila na nekim invazivnim estetskim zahvatima.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (53) izgleda odlično. Ima savršeno tijelo, a na licu joj se ne vide tragovi starenja. Zbog toga mnoge zanima kako uspije to postići, s obzirom na to da ni ona, a ni mediji nikada nisu spominjali da je bila na nekim invazivnim estetskim zahvatima. 

Sada je odlučila otkriti svoju tajnu. Naime, Jennifer tvrdi da je za njen izgled bitno da što više spava. 

- Treba mi 10 sati ako imam sreće - kazala je u jednom intervjuu. 

U svom biltenu  'On The J-Lo' rekla je da spavanje nije smatrala bitnim dok se nije dogodio jedan incident u kasnim 90-ima. 
Tada je spavala samo tri do pet sati noću. Bila je jako zaposlena, snimala je videospotove vikendom, a radnim danima je cijelo vrijeme bila na setu i snimala film. 

- Bila sam u kasnim 20-ima i mislila sam da sam nepobjediva. Sve dok me jednog dana, dok sam sjedila u prikolici, nije sustigao sav posao i stres koji je nosio sa sobom, u kombinaciji s nedovoljno sna da se psihički oporavim - prisjetila se Lopez koja se nedavno udala za glumca Bena Afflecka s kojim je bila u vezi ranije. 

Izjavila je da je imala napadaj panike, te da ga je uzrokovala iscrpljenost. Dodala je da tada još nije znala o čemu je riječ. 

No, ubrzo je shvatila kako je tijelu bitan san, točnije dovoljna količina sna, te da posljedice ignoriranja te potrebe mogu biti vrlo opasne. 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:32 18.01.2023.

Nije joj prvi put da se udala.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:31 16.01.2023.

Tribala bi se javit Gvardiolu, ae.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije