potresna ispovijest

Jennifer Lopez progovorila o teškom djetinjstvu: 'Majka me tukla, s 18 sam otišla od kuće'

Los Angeles: Jennifer Lopez na snimanju showa American Idol
Foto: JXA
1/15
19.06.2022.
u 10:00

Jennifer je u svom dokumentarcu ''Halftime'' koji je dostupan na Netflixu govorila o tome kako je njezina majka bila jako stroga u odgoju nje i njezinih sestara, Leslie i Lynde.

Latino divna Jennifer Lopez (52) progovorila je o kompliciranom odnosu s majkom Guadalupe Rodriguez te otkrila kako ju je tukla dok je bila dijete. 

Jennifer je u svom dokumentarcu ''Halftime'' koji je dostupan na Netflixu govorila o tome kako je njezina majka bila jako stroga u odgoju nje i njezinih sestara, Leslie i Lynde.

-Učinila je ono što je morala učiniti da bi preživjela, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo grubom. Znala je 'ubiti Boga' u nama- priznala je pjevačica.

Guadalupe je i sama priznala kako je bila izuzetno stroga. Emigrirala je iz Puerto Rica i odgajala kćeri u Bronxu sa suprugom Davidom od kojeg se rastala kada su djevojčice odrasle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

-Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nisam željela biti kritična, već sam im samo htjela pokazati da uvijek mogu bolje. S Jennifer mi je bilo najteže, bit ću vam iskrena. Često se nismo slagale- priznala je Rodriguez. Jennifer se s majkom često sukobljavala oko svoje budućnosti, a od kuće je otišla kada joj je bilo 18 godina.

-Moja mama je rekla: ''Ako ćeš živjeti u ovoj kući, dobit ćeš svoje obrazovanje''.Jedne smo se noći jako posvađale i jednostavno sam otišla- prisjetila se Lopez, a njezina majka htjela je da steknu obrazovanje kako se ne bi morale oslanjati na muškarce.

-Bila sam daleko od savršene majke. Jedina stvar koju uvijek mogu reći jest to da, sve što sam radila, radila sam od srca i u njihovom najboljem interesu- priznala je Rodriguez, a pjevačica je otkrila kako je njihov odnos sada puno bolji.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Storm95.
Storm95.
10:53 19.06.2022.

Da te nije tukla tko zna kakva bi ispala i gdje bi bila! Bravo mama!

PO
pole
11:08 19.06.2022.

Mala je počela kaoplesačica u Hip-Hop spotovima repera iz Bronxa.... Poznata je postala kao djevojka Puff Daddy-a... Ona je valjda bila Sugar baby.....

Avatar southman
southman
11:01 19.06.2022.

A onda je Wenstin slučajno naišao iza ugla. Ostalo ke povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije