Sve će biti dobro

Jerry Lewis onesvijestio se u hotelu, prebacili ga u bolnicu

jerry lewis
15.06.2012.
u 11:15

Glasnogovornik slavnog glumca potvrdio je da je 86-godišnji Lewis imao manji problem s hipoglikemijom, ali sada se, dodao je, osjeća dobro i već tijekom današnjeg dana izaći će iz bolnice

Legendarnom komičaru Jerryju Lewisu pozlilo je u hotelskoj sobi u New Yorku i odmah je prebačen u bolnicu. Glasnogovornik slavnog glumca potvrdio je da je 86-godišnji Lewis imao manji problem s hipoglikemijom, ali sada se, dodao je, osjeća dobro i već tijekom današnjeg dana izaći će iz bolnice.

Lewis se onesvijestio u utorak uvečer dok se pripremao za gala večer u čast svoga kolege Toma Cruisea. Komičar je u New Yorku zbog postavljanja novog mjuzikla na Broadwayu, a osim glumom, cijeli se život bavi pjevanjem, pisanjem, produkcijom i režijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije