Prijatelji

John Travolta oprostio se od svoje filmske partnerice iz 'Briljantina': Živote si nam učinila boljima

FIlm "Grease" 1978.
Foto: Cinema Legacy Collection/The Hollywood Archive
1/4
09.08.2022.
u 08:29

Newton-John i Travolta stekli su međunarodnu slavu kada su 1978., u sada kultnom filmu "Briljantin", utjelovili Sandy i Dannyja. Te uloge su ih zauvijek povezale i ostali su prijatelji.

Nakon tri desetljeća borbe s rakom glumica Olivia Newton-John preminula je jučer u 73. godini. Njezina obitelj obavijestila je javnost kako je Olivia preminula u svom domu na ranču u južnoj Kaliforniji. Na društvenim mrežama od Olivije se oprostio i njezin partner iz "Briljantina" John Travolta.

"Moja najdraža Olivia, činila si naše živote toliko boljima! Tvoj utjecaj bio je nevjerojatan. Puno te volim. Vidjet ćemo se ponovno na kraju puta i bit ćemo zajedno. Tvoj, od kada sam te prvi put ugledao, tvoj zauvijek! Tvoj Danny, tvoj John", napisao je Travolta na Instagramu i objavio fotografiju Olivije iz mladih dana. Newton-John i Travolta stekli su međunarodnu slavu kada su 1978., u sada kultnom filmu "Briljantin", utjelovili Sandy i Dannyja. Te uloge su ih zauvijek povezale i ostali su prijatelji. Prije samo nekoliko godina par je ponovio svoje uloge za jednu posebnu večer u West Palm Beachu na Floridi. Olivia je tada opet nosila prepoznatljivu žutu suknju iz filma, a Travolta se na pozornici pojavio u klasičnoj kožnoj jakni i s frizurom kakvu je imao u "Briljantinu". 

– Snimanje je bilo zabavno, ali s filmovima nikad ne znate hoće li se publici svidjeti ili neće, čak i ako se vama sviđa. Nevjerojatno je da sve još uvijek traje, ali ne samo to, ne pokazuje ni znakove zaustavljanja. Kažete ''Sandy i Danny'' i ljudi odmah znaju o kome je riječ – rekla je Olivia u intervjuu za Forbes 2018. godine.

VIDEO Skandalozno: Vučićev čovjek oskvrnuo Oliverov grob u Veloj Luci

 

Komentara 1

Avatar MalenaB.
MalenaB.
09:26 09.08.2022.

Polako odlaze oni koji nas sjećaju na neko drugo vrijeme i to budi sjetu...počivala u miru 🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije