dvodnevni posjet

John Travolta ručao u automobilu 
dok je obilazio Sarajevo

travolta
Pixsell
17.12.2011.
u 09:45

- Oduševio se Sarajevom i ljudima. Prema osoblju bio je srdačan i ljubazan. Nije imao posebnih zahtjeva niti svog kuhara, rekli su nam u sarajevskom hotelu “Europa” u čijem je predsjedničkom apartmanu 57-godišnji glumac proveo dvije noći.

Kratki boravak hollywodske legende Johna Travolta u Bosni i Hercegovini završio je u četvrtak navečer. Jednako tajanstveno kao što je došao, slavni je glumac i otputovao u Ameriku.

Pobjegao novinarima

- Oduševio se Sarajevom i ljudima. Prema osoblju bio je srdačan i ljubazan. Nije imao posebnih zahtjeva niti svog kuhara, rekli su nam u sarajevskom hotelu “Europa” u čijem je predsjedničkom apartmanu 57-godišnji glumac proveo dvije noći.

Dodaju kako Travolta u hotelu uopće nije jeo. Većinu vremena proveo je u apartmanu gdje je prekjučer ostao do 15 sati.

Dok su ga novinari nestrpljivo čekali u hodniku, liftom se spustio u garažu i tako izbjegao fotografe. Ipak, fotografiranje s osobljem hotela nije mu smetalo, pa je strpljivo pozirao sa svima koji su ga zamolili.

U garaži hotela čekao ga je osobni pilot koji ga je autom odvezao do lokacija na kojima će u siječnju s Robertom De Nirom snimati film “Killing Season”.

Prije odlaska zamolio je da mu za put umotaju dva bifteka s rikolom - chateaubriand. Jelo je pojeo u automobilu dok je s tjelohraniteljima obilazio grad.

Nagovarali ga na ćevape

Zanimalo ga je što treba vidjeti, preporučili su mu da kuša i ćevape. Supruga Kelly, 11-godišnja kći Ella Bleu i jednogodišnji sin Benjamin nisu doputovali s njim. Sarajevo je napustio prekjučer u 21 sat zrakoplovom koji je po njega došao iz Zagreba.

U Ameriku je ponio rakiju, sat i čaj koji je dobio na dar dan prije na Vlašiću, te neke sitnice koje je uspio kupiti u Sarajevu. Snimanje filma “Killing Season” drži se u najvećoj tajnosti, pa se ne zna gdje će se točno snimati, ni kada će Travolta ponovo posjetiti Sarajevo. Sljedeći put s njime bi trebao doći i njegov kolega Robert De Niro.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar My Style
My Style
14:38 17.12.2011.

Travolta mi je oduvek jedan od najantipaticnijih glumaca uopste ! Izuzetno mi je odvratan i razlog je da obavezno promenim kanal ili ne pogledam film. Ne samo ta uzasna usta i faca nego i to vecito kreveljenje i jedne te iste grimase koje pravi. Posle njega sledi Nikolas Kejdz , a Andjelina mi je sva ofucana i propala kao da je neka preforsirana porno glumica i ne razumem tu opcinjenost medija njenom nikakvom pojavom !!??

Avatar My Style
My Style
14:40 17.12.2011.

Pohvala za Dzonija Franka ( Spajdermen, 127 sati, Planeta majmuna- pocetak ) - izuzetan talenat i ubedljiva gluma !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije