komični video

Sjećate se slatkog dječaka iz Jerryja Maguirea? Evo koliko je ljutit zbog toga!

jonathan lipnicki
Foto: Screenshot
1/2
17.06.2015.
u 12:04

- Ovdje sam da zahvalim tebi, Jerry Maguire, na svemu što si napravio za mene - od pijanog spavanja na kauču moje mame do živčanog sloma i potpuno nepotrebnog psovanja kad sam htio ići u zoološki vrt - rekao je Jonathan

Sjećate se preslatkog Jonathana Lipnickija? Slatkog dječaka iz hit filma "Jerry Maguire"? E pa danas je Lipnicki odrastao i nasmijat će vas do suza.

Naime, objavio je video u kojem se za Dan očeva zahvalio svom filmskog poočimu, Jerryju Maguireu, kojeg je glumio Tom Cruise. - Ovdje sam da zahvalim tebi, Jerry Maguire, na svemu što si napravio za mene - od pijanog spavanja na kauču moje mame do živčanog sloma i potpuno nepotrebnog psovanja kad sam htio ići u zoološki vrt - rekao je Jonathan.

Ubrzo nastavlja u nešto frustriranijem raspoloženju. - Tko bi zaboravio one naočale? Sigurno ne nijedan redatelj i producent u Hollywoodu jer me svi još uvijek vide kao slatko dijete iz "Jerryja Maguirea". Nema veze što sam talentiran, klasično obrazovan glumac, sposoban igrati razne uloge - rekao je, između ostalog, Lipnicki.

>>Tom Cruise nije vidio kćerkicu Suri skoro godinu dana?

>>Tom Cruise u vezi s Donnom iz 'Ludih sedamdesetih'?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije