Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrano 12 kandidata

Još nije gotova utrka za live emisije showa 'X Factor Adria', žiri može vratiti kandidate

24.02.2015., Beograd, Srbija - U studiju Prve Sprske televizije, zapocelo je snimanje regionalnog tv showa X Factor Adria. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
12.05.2015.
u 08:55

Priliku za povratak, na inzistiranje Aleksandre Kovač i Tončija Huljića, dobili su Tarik i Adnan te Milan Bukilić

Nakon nedjeljne epizode showa "X Factor Adria" poznato je kojih će se 12 kandidata boriti za titulu najboljeg.

U drugoj emisiji "Kuće sudaca" u timu Aleksandre Kovač prolaz su izborili Antonio Krištofić, David Temelkov i Ilija Mihailović. Tonči Huljić je u finalne emisije poslao Infinitas, 9 Control i AnđeliNE.

No odabir kandidata koji idu dalje mentorima je bio velik problem pa Tonči i Aleksandra traže od produkcije da dalje prođu i Tarik i Adnan te Milan Bukilić.
Iz produkcije kažu da mentori imaju pravo zahtijevati da kandidati prođu dalje jer im to dopušta licencija. No hoće li netko naknadno ući u show, znat će se tek u emisijama uživo koje počinju u nedjelju, 17. svibnja.

A dan nakon nedjeljne emisije opet je glavna tema tko je nezasluženo ispao. Uglavnom se većina slaže da su Tarik i Adnan, unatoč nešto lošijem nastupu, trebali biti izravno poslani u emisije uživo, a ne čekati odluku produkcije.

Od nedjeljne emisije o prolasku kandidata odlučuje publika, a dvoje koje dobije najmanje glasova ide u dvoboj i tada žiri bira koga šalje kući. Ako se žiri ne bude mogao dogovoriti i prema njihovim glasovima ostane neriješeno, kući ide onaj kandidat koji je od publike dobio manje glasova.

Što se pak gledanosti tiče, nedjeljna emisija "X Factora" privukla je pred ekrane nešto manje od 300 tisuća gledatelja. U ukupnoj populaciji to je oko 7,5 posto gledanosti, što je znatno manje od 16,36 posto gledanosti, koliko je pak imao "The Voice", izravni konkurent "X Factora".

Ne treba zanemariti ni odličan potez Nove TV koja u vrijeme dok na konkurentskom RTL-u ide "X Factor" na svom programu nudi Dnevnik, pa seriju "Lud, zbunjen, normalan", potom "Kud puklo da puklo" te show "Masterchef". Sva ta četiri sadržaja u nedjelju su imala mnogo veću gledanost od "X Factora".

>>Izabrani posljednji finalisti X Factora: Tonči na meti kritika zbog svoje odluke

>>Huljić: Za uspjeh nije dovoljan talent, ali ne tražimo ni izgled poluprostitutke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije