Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila fotku

Josipa Lisac otputovala te otkrila da u ovom gradu nije bila 36 godina: 'Šteta da niste došli i prije'

Josipa Lisac
Foto: Damir Senčar/HINA/POOL/PIXSELL
1/24
25.04.2024.
u 08:35

Glazbena diva se zaputila u Trst te istaknula da je njen zadnji posjet ovom talijanskom gradu bio prije skoro 40 godina.

Naša glazbena diva Josipa Lisac (74) javila se s putovanja, a o njemu je otkrila i jednu posebnu informaciju. Naime, Josipa se zaputila u Trst te istaknula da je njen zadnji posjet ovom talijanskom gradu bio prije skoro 40 godina.
- U Trstu nakon 36 godina - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira na Piazzi Grande, odnosno Velikom trgu, koji je nekoć nosio ime Trg sv. Petra, zbog istoimene crkve. U komentarima su joj se javili mnogi pratitelji. "Šteta da niste došli i prije", "Fin provod", "Uživajte", "Jesmo kupili što?", "Josipa, volimo vas puno!" pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Nije poznato zašto Josipa nije bila u Trstu 36 godina, no uz taj grad vežu je lijepe uspomene. Ostalo je zabilježeno da je 1976. godine, prilikom gostovanja rock opere "Gubec Bega" u Trstu, čiji je jedan od autora bio Josipin Karlo Metikoš, izvođenje moralo biti prekinuto zbog pljeska i redatelj je tada morao dopustiti Josipi, koja je glumila zagorsku djevojku Janu, da ponovo izvede Ave Mariju.

Podsjetimo, Josipa se ponekad javi na društvenim mrežama, a nedavno smo mogli vidjeti i kako radi u vrtu. Poznati cvjećar Saša Šekoranja objavio je na svom Instagram profilu snimku radova u vrtu s legendarnom glazbenicom Josipom Lisac. Glazbena diva stavila je rukavice i primila se posla. – Teški poljoprivredni radovi – napisao je u opisu snimke na kojoj glazbena diva okopava zemlju i zalijeva cvijeće i biljke, a u jednom trenutku vjetar je zapuhao i tako se Josipa polila vodom i počela vrištati. 

- Znaš što, bojala sam se – rekla je u snimci domaća glazbena legenda. -Saša, što je ovo? – upitala je Lisac, a cvjećar joj je odgovorio: - Tikvice. Radovi su završili pjesmom kako i priliči jednoj glazbenoj legendi.

VIDEO Tajči zapjevala "Dvije zvjezdice" na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije