Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditelj

Joško Lokas progovorio o odnosu s 20 godina mlađom bivšom djevojkom: 'Manje se viđamo'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/28
13.06.2022.
u 07:00

Lokas se osvrnuo i na činjenicu da je Jelena nakon prekida glumila u seriji Nestali, za čiji je scenarij zaslužan on.

Prošle godine u ovo doba voditelj Joško Lokas (50) i bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa na društvenim su mrežama potvrdili prekid šestogodišnje veze koju su započeli 2015. godine.

- Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav -  napisala je tada Jelena Katarina na Instagramu i na kraju objave potpisala i Joška. 

Lokas je sada za Story prokomentirao kakav odnos danas ima s Jelenom koja je od njega mlađa 20 godina.

- Ova posljednja veza, u posljednje vrijeme se malo manje viđamo, ali to je normalno. Neko vrijeme smo intenzivnije - rekao je.

Osvrnuo se i na činjenicu da je Jelena nakon prekida glumila u seriji Nestali, za čiji je scenarij zaslužan on.

- Ona je to zaslužila. Nisam napravio ništa što ona nije zaslužila svojim radom i nekim angažmanom. Meni je to prirodno, svi ljudi na ovom svijetu moraju u jednom trenutku odvojiti privatno od poslovnoga. Tako smo i mi - zaključio je te dodao da je trenutno fokusiran samo na poslovni život.

Inače, Jelena Katarina još je model i TV voditeljica te vlasnica YouTube kanala "Maca & Co." na kojemu govori o svojem životu sa svojim psom Macom. Također, završila je i studij Odnosa s javnošću.

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Ključne riječi

Komentara 3

TT
tik tak
08:25 13.06.2022.

Kako se ne bi radilo o sukobu interesa ili nepotizmu ovi se rastali poput Bandića a ona nakon toga može dobiti ulogu koju god zaželi...Prozirno i jadno...

LU
Lu13
08:44 13.06.2022.

Malo su joj jagodice odplutale..

TT
tik tak
08:30 13.06.2022.

Ova ima usta ko dupin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije