Poslije poraza od Argentine

Jošku Gvardiolu sestra Lorena je nakon utakmice na društvenim mrežama poslala ovu poruku

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/10
14.12.2022.
u 09:49

Nakon utakmice Joško nije mogao sakriti tugu zbog poraza, a među prvima mu je prišao suigrač Marko Livaja i utješio ga.

Naša nogometna reprezentacija sinoć je u polufinalu Svjetskog prvenstva izgubila od Argentine, a naši vatreni su čestitali svojim protivnicima na odlasku u finalu i poželjeli im sreću. Dok su odlazili u svlačionicu neki od naših reprezentativaca nisu skrivali suze i tugu zbog ovog poraza, a Joško Gvardiol bio je posebno utučen nakon utakmice.

Odmah mu je prišao Marko Livaja kako bi ga utješio, a Joškova sestra Lorena na Instagramu je objavila poruku i pružila mu podršku. U storyjima je objavila fotografiju svog brata i napisala: Ponos! Bodrila je Joška na prethodnim utakmicama zajedno s drugom sestrom Frankom, ali nisu bile u Kataru na polufinalu jer je, prema pisanjima medija, na ovu utakmicu stigao njihov otac Tihomir.

 

Foto: Instagram

Jošku Gvardiolu, ali i svim našim reprezentativcima sinoć je stigla podrška od publike i svi im na društvenim mrežama čestitaju na uspjehu i jedva čekaju da im pripreme vatreni doček sljedeći tjedan. Možda sinoć nije bio sretan i zadovoljan rezultatom, ali Joško Gvardiol je na svom prvom svjetskom prvenstvu pokazao raskoš svog nogometnog talenta i prema mnogima je i jedan od najboljih obrambeni igrača ovog svjetskog prvenstva. 

VIDEO Ivana Knoll: Nisam imala baš nikakvih problema zbog svog odijevanja u Kataru

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:12 14.12.2022.

Bilo bi bolje da mu je napisala " napravi nekad i prekršaj " !

Avatar kvasac60
kvasac60
11:56 14.12.2022.

Dobar,ali precijenjen..

Avatar Amfilohija
Amfilohija
11:59 14.12.2022.

Plaču kao mala razmažena djeca.Predstavljaju se kao nekakvi"ratnici".Dobili ste tri komada i zadovoljite se četvrtim mjestom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije