Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u novi show

Jovan otkrio u kakvom je sada odnosu s fatalnom Paulinom: 'Čujemo se i dalje'

Foto: Instagram, RTL
1/9
25.03.2021.
u 11:55

Simpatični Slavonac otkriva čuje li se sa svim djevojkama koje su bile kod njega na imanju, smeta li mu što ga svi ispituju za ženidbu te kako zamišlja svoju idealnu partnericu.

U 'Ljubavi na selu' pokazao je koliko je dobar domaćin, a sad će u 'Večeri za 5 na selu' pokazati kakav je kuhar! Simpatični Slavonac otkriva čuje li se sa svim djevojkama koje su bile kod njega na imanju, smeta li mu što ga svi ispituju za ženidbu te kako zamišlja svoju idealnu partnericu.

- Prijatelji su me malo nagovarali da se prijavim, a kako volim dobru zabavu i druženje, objeručke sam to prihvatio.Očekujem zanimljive i opuštene goste, kojima će se svidjeti sve što im pripremim za večeru. Želim da se dobro najedemo i još bolje zabavimo - kazao je Jovan za RTL.hr

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Dodao je i kako će goste ponuditi isključivo proizvodima sa svog OPG-a. - I inače koristim sve proizvode s našeg OPG-a - sve što mi bude potrebno za večeru, dolazi s moje farme - kaže Jovan koji je slovio i za velikog zavodnika. Iako priznaje da ljubav još nije pronašao Jovan je otkrio kako se još uvijek čuje s Paulinom s kojom je 'zaiskrilo' u showu 'Ljubav je na selu'.

Foto: RTL Screenshot

- Da, čujem se ponekad s Paulinom i s još dosta njih iz emisije. I čut ćemo se i dalje jer smo bili baš prava ekipa - istaknuo je Jovan pa priznao da ga već i obitelj pritišće s pitanjima o vjenčanju.

- Da, pritišću me svi i već su jako naporni s tim pitanjima. Meni se još ne da skrasiti, volim ovako živjeti i uživati - kaže Jovan pa otkriva i kako zamišlja svoju idealnu partnericu.

- Mora mi dobro zapasti za oko i srce, a dalje se sve samo uklopi. Bitno mi samo da voli životinje, ne mogu se odreći životinja ako bi ona to, naprimjer, tražila od mene - zaključuje Jovan.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije