Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loren Fatović

Junak utakmice protiv Srbije u vezi je sa srednjoškolskom ljubavi: Ima tajanstvenu djevojku

Foto: instagram
1/5
14.02.2024.
u 22:15

Loren Fatović junak je utakmice protiv srpske vaterpolo reprezentacije, a ima i tajanstvenu djevojku s kojom je od srednjoškolskih dana.

Naši vrhunski vaterpolisti igrat će u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi nakon što su prošlog utorka u četvrtfinalu svladali i junački odnijeli pobjedu nad srpskom reprezentacijom i to rezultatom 15:13! Strijelac naše, hrvatske reprezentacije predvodio je Loren Fatović s čak četiri pogotka.

Fatovićeve vrhunske pogotke proslavila je i njegova dugogodišnja djevojka Ivana Marević koja je na društvenoj mreži Instagram objavila njegovu fotografiju iz bazena, u veliki emotikon srca. Ovaj vaterpolist je poprilično samozatajan kada je u pitanju njegov privatni i ljubavni život, no ipak na društvenim mrežama objavi pokoju fotografiju sa svojom boljom polovicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A N A (@i.marevic)

VEZANI ČLANCI: 

Poznato je kako je ovaj par zajedno od srednjoškolskih dana, a Ivana je na društvenim mrežama pokazala i kako su izgledali na svojoj maturalnoj zabavi pri završetku srednje škole. 

Istina je da jabuka ne pada daleko od stabla, a to potvrđuje i činjenica da je Loren inače sin Elvisa Fatovića – bivšeg hrvatskog vaterpolista i bivšeg trenera Vaterpolskog kluba Jug, u kojemu je i sam Loren započeo svoju vaterpolsku karijeru. 

VIDEO: Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovu spotu: Zajedno su više od 30 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije