Stradao i klavir

Justin Bieber napadnut na koncertu u Dubaiju

britanski vojnici
Foto: afp
1/2
06.05.2013.
u 09:04

Obožavateljica, koja je na pozornici zaskočila mladog pjevača, uklonjena je energičnom reakcijom tima zaštitara

Unatoč jakom osiguranju, jedna obožavateljica Justina Biebera uspjela je utrčati na pozornicu Bieberovog koncerta u Dubaiju i umalo izazvala kaos. Ono što se činio kao pokušaj zagrljaja, spriječili su tjelohranitelji energičnom reakcijom, a nastradao je - klavir.

Tijekom drugog zaredom koncerta u Dubaiju, 19-godišnja pop-zvijezda na klaviru je izvodila jedan od svojih hitova, kada mu je s leđa dotrčala obožavateljica, u bijeloj košulji i trapericama.

Skupina zaštitara odmah se sjatila na pozornicu i nasrnula na mladu obožavateljicu, dok se Bieber nonšalantno izmaknuo i nastavio s koncertom kao da se ništa nije dogodilo. Zaštitari su se hrvali s obožavateljicom te su pritom prevrnuli klavir, koji je postao neupotrebljiv za ostatak koncerta.

No, to nije omelo mladog pjevača da koncert završi bez pauze.

- Dubai. Ništa ne zaustavlja koncert - napisao je danas Bieber na svom Twitteru.

 

>>Justin Bieber opet nadrljao: Pronašli mu drogu u autobusu

>>Ibrahimović i društvo ismijali Beckhama jer sluša Biebera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije