REPER JE U ZATVORU

Justin sada ima 30 godina, a kao šestogodišnjak bio je na zabavi P. Diddyja: Sjećam se puno trave i hrpe žena u toplesu

Foto: Reuters
1/10
03.10.2024.
u 23:00

Na ovu zabavu u Hamptonsu tada šestogodišnji Justin došao je u društvu roditelja koji su mislili kako je riječ o druženju prikladnom i za djecu, ali ubrzo su shvatili kako tome nije tako

Justin Litovsky (30) tvrdi kako je bio na jednoj od zabava koje je organizirao slavni reper P. Diddy koji se sada zbog niza optužbi nalazi u zatvoru. Na ovu zabavu u Hamptonsu tada šestogodišnji Justin došao je u društvu roditelja koji su mislili kako je riječ o druženju prikladnom i za djecu, ali ubrzo su shvatili kako tome nije tako. Došli su  3. srpnja 1999. na popodnevni roštilj kod repera, a već u tim popodnevnim satima zabava je bila poprilično razuzdana.

"Sjećam se puno trave i hrpe žena u toplesu u bazenu i oko bazena. Bilo je posvuda boca i golih žena. Nisam bio siguran je li to prikladno ili normalno. Pitao sam se kako je djeci uopće dopušteno na zabavu", Litovsky rekao je za The Post.  Među gostima su bili Jay - Z, Lil' Kim, Donna Karan i brojne druge poznate osobe. Justin je na ovu zabavu došao jer je njegov otac Allen fotografirao zabavu i poznate, a ovom prilikom je slikao i svog sina u društvu P. Diddyja. 

Diddyja su prošli mjesec uhitili savezni agenti pod optužbama koje uključuju reketaranje i trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Zatvoren je u zatvoru Metropolitan u Brooklynu, gdje čeka suđenje. Izjasnio se da nije kriv. Uhićenje u Manhattanu uslijedilo je nakon racija na dvije njegove nekretnine u Los Angelesu i Miamiju u ožujku, u sklopu "tekuće istrage" o trgovini ljudima koju provode vlasti. Combsov odvjetnik, Marc Agnifilo, izjavio je kako su "razočarani" uhićenjem te da je njegov klijent "nevin čovjek". Glazbenik se suočava s nizom optužbi, uključujući seksualni napad i zlostavljanje, koje je iznijela i njegova bivša partnerica Casandra "Cassie" Ventura.

Combs se suočava s brojnim građanskim tužbama, uključujući optužbe da je silovao maloljetnu djevojku i pokušao "indoktrinirati" producenta kako bi ga prisilio na seksualni odnos s drugim muškarcem. Njegov odvjetnik izjavio je u  da Combs s nestrpljenjem očekuje "priliku da očisti svoje ime na sudu". "Razočarani smo odlukom da se nastavi s onim što smatramo nepravednim procesuiranjem," izjavio je Agnifilo u pisanom priopćenju za BBC te dodao: "Sean 'Diddy' Combs je ikona glazbene scene, samozatajni poduzetnik, brižan obiteljski čovjek i dokazani filantrop koji je posljednjih 30 godina gradio carstvo, obožavao svoju djecu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije