Željela je glumiti

K. Costner: Princeza Diana trebala je glumiti u \"Tjelohranitelju 2\"

costner
Reuters
11.04.2012.
u 22:00

Pričati o tome, nakon što je umrla, više nije imalo smisla. Znao sam da je to zanimljiva priča, ali sam je zadržao za sebe. Nekoliko godina potom neki je se novinar sjetio. Diana je željela da napišem ulogu baš za nju, priznao je Costner.

Glumac Kevin Costner priznao je da je Lady Di trebala glumiti u filmu \"Tjelohranitelj 2\", nastavku filma u kojemu je Costner glumio s preminulom divom Whitney Houston.

– Diana i ja pregovarali smo o drugom dijelu \"Tjelohranitelja\". Rekao sam joj da ću je paziti jednako kao što sam pazio Whitney – izjavio je Costner.

Slavni glumac do sada o tome nije govorio.

– Pričati o tome, nakon što je umrla, više nije imalo smisla. Znao sam da je to zanimljiva priča, ali sam je zadržao za sebe. Nekoliko godina kasnije neki se novinar toga sjetio. Diana je željela da napišem ulogu baš za nju – dodao je Costner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije