IVANA PLECHINGER

Kad je imala samo 39 godina, naša voditeljica imala je moždani udar: 'Na zdravom čovjeku nitko ne zarađuje'

Osijek: Radionica Ivane Plechinger
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/10
16.10.2024.
u 17:15

Ivana Plechinger često naglašava kako je nakon toga promijenila sve u sebi i oko sebe, te da ju je način na koji je živjela doveo gotovo do samouništenja.

Glazbenica i voditeljica Ivana Plechinger s 39 godina je doživjela moždani udar. Ona često naglašava kako je nakon toga promijenila sve u sebi i oko sebe, te da ju je način na koji je živjela doveo gotovo do samouništenja. Sada je ponovno progovorila o tom teškom periodu, te je otkrila što je sve promijenila u svom životu. 

- Ovih će dana biti točno 12 godina od tog dana… Odlično se osjećam, promijenila sam u životu sve osim muža. Hranim se isključivo namirnicama biljnog porijekla. Na sistematskom mi je nedavno liječnik rekao da imam nalaze krvi poput djevojčice i zaista je pogrešno misliti da nekome tko se hrani biljkama u tijelu nešto nedostaje. Proteine se može nadoknaditi mahunarkama, sjemenkama i raznim drugim biljkama. Kad vidite da vam netko propagira hranu baziranu na životinjama, zapitajte se tko ga plaća - rekla je Ivana za Net.hr i nastavila: - Na zdravom čovjeku nitko ne zarađuje i to je tužno. Kad ste zadnji puta vidjeli reklamu za špinat, grah, bademe ili borovnice? Reklamiraju se samo najnezdraviji proizvodi, zato što je nekome u interesu da smo bolesni i prestrašeni, a na nama je da razmišljamo o svemu tome svojom glavom. Žalosna sam što nas se o tome ne uči u školi. Ako želite osvijestiti kako klasična prehrana djeluje na naše tijelo, pogledajte na YouTube-u dokumentarac "The game changer". Za mene nakon toga, po pitanju prehrane ništa više nije bilo isto. Sretna sam da je i Bruno i u tome moj životni partner.

 VEZANI ČLANCI:

Godine 2022. Ivana je objavila novu knjigu "Da sam ovo barem znala ranije" koja je nastavak njezine uspješnice "Ono što ostaje, uvijek ljubav je". U novoj knjizi Ivana opisuje kako je  proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija, te daje konkretne savjete o tome kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim životnim izazovima. Njezina majka je preminula kada je imala 39 godina, a Ivana je tada bila 12 godišnjakinja i kako je tada ispričala u intervju za Gloriju to je jako utjecalo na nju i bojala se da je u životu čeka još tragedija. Ispričala je i kako je kao 16-godišnjakinja preselila k baki u Zagreb i umjesto utočišta kojem se nadala da će joj baka pružiti dogodilo se suprotnom i kod nje je samo još više razvilo strah od napuštanja koji se rodio nakon što joj je majka preminula.

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

Osijek: Radionica Ivane Plechinger
1/43

- Sa šesnaest godina iz Našica sam se preselila u Zagreb k baki koja me nevoljko primila i vrlo brzo su se počeli nizati problemi, nerazumijevanja i učestali pozivi mom tati koji je sa strepnjom poslao kćer u veliki grad samo par godina nakon što smo ostali bez mame, no nitko me nije mogao pripremiti na ono što me dočekalo kod bake. Bilo je to vrijeme očaja za mene jer jedina osoba koja mi je trebala biti utočište u velikom gradu me izbacila na ulicu. Naposljetku sam završila u učeničkom domu. Puno godina kasnije shvatila sam da se od tereta zamjeranja lome samo naša leđa, a taj drugi tko nam je nanio zlo može uživati nesmetano u svom životu.- iskreno je ispričala u intervju za Gloriju. Dodala je kako trebamo oprostiti zbog sebe, jer si sami trebamo biti najvažniji i zaslužujemo oprost kako bi mogli ići mirno i sretno kroz svoj život. 

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

Osijek: Radionica Ivane Plechinger
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije