Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navija za njih

Kakva čast! Obožavateljica Leta 3 obukla se kao Prlja, sama je napravila kostim i šešir

Liverpool: Navijačice Leta 3 nestrpljivo čekaju upoznati ekipu iz benda
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
09.05.2023.
u 17:34

Pjesma 'Mama ŠČ!' orit će se dvoranom u Liverpoolu večeras kada je na redu prva polufinalna večer, a riječki rokeri nastupit će sedmi po redu

Let 3 otkako je pobijedio na Dori s pjesmom "Mama ŠČ!" s kojom će nas predstavljati večeras u provoj polufinalnoj emisiji Eurovizije, nastavlja skupljati fanove diljem svijeta, a jedne od njih su i Elizabeth, Anne-Claire i Katie koje su ih dočekale i ispred hotela gdje su vidjele novinare i na kraju, srećom, upoznale svoje idole za koje će večeras zdušno navijati.

A Elizabeth je čak odlučila otići i korak dalje i obući se kao Zoran Prodanović Prlja (58). Kostim je izradila sama a napravila je i šešir i kaput. 

09.05.2023., Liverpool - Navijacica se obukla kao Prlja iz Let 3. Sama je izradila svu odjecu, gledala je video i pomno prucavala svaki detalj kako bi kaput i sesir bio sto autenticnije napravljen. Djevojke kada su ugledale novinare ispred hotela bile su odusevljene sto ce upoznati ekupu iz Let 3, A Mrle, Prlja i ekipa kada su ih vidjeli ostali su odusevljeni. Djevojke koje ce navijati za Hrvatske predstavnike su: Elizabeth (kao Prlja), Anne-Claire (u crnom) i Katie. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

A veliku podršku Prlji je dala i supruga Marija koju ne viđamo često u javnosti. Marija i Prlja izmijenjivali su nježnosti dok je Damir Martinović Mrle (61) davao izjavu za novinare. Dok je Prljina supruga poprilično samozatajna, Mrletova supruga poznata je širokoj javnosti. Riječ je o pjevačici Ivanki Mazurkijević. 

Pjesma 'Mama ŠČ!' orit će se dvoranom u Liverpoolu večeras kada je na redu prva polufinalna večer, a riječki rokeri nastupit će sedmi po redu.

Urednik hrvatske eurovizijske delegacije i urednik Dore, Tomislav Štengl, ispričao nam je i što možemo očekivati od njih večeras, kao i što će promijeniti u nastupu.

– Drugačiji je i po koreografiji, a nešto malo je i rekvizita dorađena. Staging je totalno drugačiji jer scene Dore i Eurovizije nisu usporedive. Što se tiče LED ekrana, i tu smo radili dosta promjena tako da sve zajedno mislim da će biti zabavno – kazao je i nagovijestio još ponešto. – Let 3 ko Let 3, ne bi oni bili "na lošem glasu" da ne spremaju nekakvo iznenađenje, ali vidjeli smo da je već na društvenim mrežama puno toga izašlo van i Eurovizija je vrsta produkcije u kojoj nemate baš puno prostora napraviti nešto što nije dogovoreno. Tu se sve poštuje, poštuju se pravila pa ćemo ih i mi poštivati – kazao je.

Iako se od prvog njihova nastupa na Dori počelo nagađati da letovci neće smjeti izvoditi takve stvari na pozornici, Štengl kaže da nisu imali nikakvih problema oko svojih želja.

Mnoge od obožavatelja rastužuje činjenica da se na pozornici neće pojaviti sa svojim prepoznatljivim traktorom, što su otkrili nakon druge probe na eurovizijskoj pozornici u razgovoru s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom. – Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga – rekli su tada, ali Prlja zato ne gubi nadu u najbolji mogući ishod. – Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno. Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime – rekao je.

VIDEO U Rijeci osvanula zanimljiva instalacija u znak podrške Letu 3, svi su se htjeli fotkati s ovim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije