ZALJUBLJENI SU

Kandidati iz 'Života na vagi' o svojoj vezi: 'Silvija će se preseliti kod mene u Zagreb'

Foto: RTL
1/24
17.10.2023.
u 12:11

Osjećaje su razvili brzo nakon ulaska, no, kažu da to nije bila ljubav na prvi pogled. Kako su oboje u timu trenera Ede, provode mnogo vremena zajedno. U jednom razgovoru Silvija i Mislav rekli su da su u vezi.

Silvija Temšić i Mislav Vlašić, kandidati showa 'Život na vagi' u emisiji su priznali kako su se zaljubili. Osjećaje su razvili brzo nakon ulaska, no, kažu da to nije bila ljubav na prvi pogled. Kako su oboje u timu trenera Ede, provode mnogo vremena zajedno. U razgovoru za RTL.hr Silvija i Mislav rekli su da su u vezi. 

Mislav je dodao i da već planiraju zajednički život, te da će se Silvija preseliti kod njega u Zagreb. Osvrnuli su se i na druge kandidate.  - Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu - rekla je Silvija i dodala: Edo je shvatio tek malo kasnije, odnosno netko mu je šapnuo. Mislio je da će nam to odmoći, da će nas to omesti. No, smatram da neće.

VEZANI ČLANCI:

 

Zaljubljeni kandidati rekli su kako su jedno drugom veliki oslonac. Podsjetimo u emisiji smo vidjeli kako Silviju muči išijas pa zbog toga nije mogla odraditi treninge onako kako je htjela, no i dalje ima osmijeh na licu, a Marijana je pokušavala doznati zašto dok su se svi ostali smijuljili. „Kako bih to opisala, Mislav i ja smo zaljubljeni“, priznala je kroz smijeh, a Vlašić dodao da je sretan. Silvija je na posljednjem vaganju imala 118,7 kilograma, izgubila je 1,3 kilograma, što je 1,1% tjelesne mase. 

GALERIJA Bili smo na snimanju novog game showa HRT-a i vratili se u prošlost s poznatim Hrvatima

1/26

Na red je došao Mislav Vlašić kojeg je Marijana odmah ispitivala o ljubavi sa Silvijom, a on se samo smješkao. U ovom ciklusu rekao je kako je najviše koristio bicikl i hodao, a potom je stao na vagu. Prošli put imao je 198,6 kilograma, izgubio je 2,8 kilograma, što je 1,4% tjelesne mase.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije