Na rubu anoreksije?

Kate Middleton jede samo kuhana jaja, borovnice i juhu

Kate Middleton (1)
Foto: Pixsell
1/3
01.07.2011.
u 12:43

Princ William zabrinut je za zdravlje svoje supruge, ali joj stalno govori da je lijepa samo kako je ne bi dodatno uznemirio i priuštio joj još više stresa

Britanski mediji zabrinuti su za zdravlje Kate Middleton. Ovih dana raspisali su se o tome da vojvotkinja od Cambridgea možda boluje od anoreksije i otkrili kako izgleda njezin dnevni meni. Kate navodno za doručak jede kuhana jaja, za ručak samo borovnice, a za večeru se nagradi juhom te uz tako siromašan jelovnik vježba najmanje dva sata dnevno.

– William ne zna što da radi i kako da utječe na nju. Njegova majka Diana bolovala je od bulimije pa se on trudi poduprijeti Kate ne želeći je dodatno uzrujavati pa joj dijeli komplimente na račun njezine vitke linije – rekao je izvor blizak kraljevskom dvoru.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marela
marela
09:27 02.07.2011.

moš si mislit. skupa su cijelu vječnost, a on tek sad, u braku, shavtio da ona u biti ne jede. bit će čudo ako uopće bude mogla postati majka.....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije