Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priopćila palača

Kate Middleton morala na operaciju abdomena: 'Malo je vjerojatno da će se na dužnost vratiti prije Uskrsa'

Foto: Reuters/Pixsell
1/25
17.01.2024.
u 15:26

Princeza od Walesa je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana.

Princeza od Walesa i supruga princa Williama, Kate Middleton (42) morala je na operaciju abdomena, javlja BBC. Kate je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana nakon čega će nastaviti oporavak još dva do tri mjeseca kod kuće. Zbog ove operacije, princeza je morala otkazati sve nadolazeće obveze, zbog čega se ispričala.

- Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na dužnost prije Uskrsa - stoji u priopćenju Palače te dodaju da je operacija bila planirana. Osim toga, kazali su i da operacije ne uključuje karcinom, no nisu otkrivali više detalja. BBC ističe i da zbog duljine boravka u bolnici i izjave Palače se može zaključiti da je Kateino stanje ozbiljno. Osim toga, broj svojih obveza smanjit će i princ William, a tijekom princezina boravka u bolnici neće obavljati službene dužnosti.

U priopćenju je istaknuto i da je princeza svjesna interesa javnosti koji će izazvati njezina operacija, ali se nada da će javnost razumjeti da ona želi da sve bude što više normalno zbog njezine djece.

VEZANI ČLANCI

Inače, Kate i William su roditelji troje djece: sina Georgea (10), kćeri Charlotte (8) i sina Louisa (5), a o njihovom odgoju i izazovima roditeljstva progovorila je u jednom razgovoru koji je dio njene 'Shaping Us' kampanje. 

- Svaka obitelj je drukčija. Pritisci s kojima se suočavamo su drukčiji, pa mislim da je važno objasniti koliko je bitan odgoj u ranom djetinjstvu. Ovo nije zato da bismo dodali još pritisaka na obitelji - kazala je britanskom radijskom voditelju Romanu Kempu.  Kazala je kako roditelji trebaju podršku i da im ponovno prioriteti trebaju biti obitelj i dom i sve što je bitno za odgoj djece jer je teško. Pojasnila je kako na djecu utječe okolina u kojoj su odrasli te da će ima kada odrastu puno više od igračaka i darova značiti emotivna potpora.

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar comandante
comandante
15:55 17.01.2024.

na dužanost? ona? hahahaha...koja joj je to dužnost objasnite nam , svega vam..teški parazit kao njena okolina

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:20 17.01.2024.

Dužnost? A šta točno radi gospođa?

Avatar film
film
16:00 17.01.2024.

shrvan sam,mislim da nebum spaval ove noći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije