PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila zdravstveno stanje: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

Foto: Reuters
1/20
09.09.2024.
u 17:58

Kate Middleton objavila je novi video u kojem govori o svom oporavku i liječenju od raka, a otkrila je i da je s kemoterapijom gotova, no je li u potpunosti izliječena od raka doznajte u nastavku ovog teksta.

Princeza od Walesa, Kate Middleton objavila je novi video nakon završetka kemoterapije, u vrlo osobnom i emotivnom videu koji je objavila Kensingtonska palača. Catherine je u ožujku ove godine otkrila da je podvrgnuta liječenju od karcinoma i da je veći dio ove godine bila odsutna od javnosti. Ove godine princeza će imati nekoliko angažmana, uključujući one u studenom i prosincu. U emotivnom videu istaknula je kako joj je ova godina dosad bila "nevjerojatno teška" i da se "život kakav poznaje može promijeniti u trenu". 

Naime, riječ je o najnovijim informacijama o njezinu zdravlju te šalju pozitivnu poruku o napretku, ali ipak put do potpunog izlječenja je dug. Kensingtonska palača otkrila je da trenutno nije moguće reći je li ona u potpunosti izlječenja od raka. Princeza opisuje "olujne vode" svog iskustva s rakom kao "kompleksne, zastrašujuće i nepredvidive". - Uz poniznost, također vas dovodi licem u lice s vašim vlastitim ranjivostima na način na koji nikada niste razmatrali, a uz to i novu perspektivu na sve - kaže iskreno princeza u neobično osobnom videu snimljenom prošlog mjeseca u Norfolku.

Video snimljen u bojama jeseni govori koliko je zadovoljna što je završila ovu fazu svog liječenja. - Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila svoju kemoterapiju - istaknula je princeza od Walesa dok šeće sa svojom obitelji. - Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan biti hrabra - dodaje Kate te kaže da je unatoč teškim trenucima njezino iskustvo dalo "ponovni osjećaj nade i cijenjenja života".

 

Cijeli novi video Kate Middleton pogledajte OVDJE

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton pokazala znakove oporavka! Trčala je i igrala se u blatu sa svojom djecom

1/27

 

Catherine se oporavljala i nije obavljala javne dužnosti veći dio ove teške godine. Njezini zdravstveni problemi počeli su u siječnju kada je bila u bolnici zbog neodređene vrste abdominalne operacije. Princeza je potom u ožujku otkrila dijagnozu raka, uz videoporuku u kojoj je rekla da je na liječenju i da će trebati privatnost dok se oporavlja.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
18:58 09.09.2024.

"je li u potpunosti izliječena od raka doznajte u nastavku ovog teksta". U nastavku teksta: "Kensingtonska palača otkrila je da trenutno nije moguće reći je li ona u potpunosti izliječena od raka".

TR
tratincica68
18:47 09.09.2024.

i bogati placu

Avatar Žaoka
Žaoka
23:13 09.09.2024.

Karcinom čega???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije