NAPOKON U JAVNOSTI

Kate Middleton pokazala znakove oporavka! Trčala je i igrala se u blatu sa svojom djecom

Foto: reuters
1/27
20.08.2024.
u 18:30

Kraljevska djeca su uživala u brojnim aktivnostima festivala u Norfolku a, na iznenađenje mnogih, Kate im se u jednom trenutku pridružila. Prema pojedinim izvorima, Middleton je zgrabila pušku u ruke, trčala uokolo te se sa svojom djecom igrala u blatu.

Nakon što je krajem ožujka ove godine javnost obavjestila o svom teškom zdravstvenom stanju, princeza od Walesa, Kate Middleton, povukla se iz javnog života i u privatnosti prolazi kroz liječenje od raka. Samim time, rijetki su trenuci u kojima obožavatelji imaju prilike vidjeti omiljenu princezu. No izgleda kako je odlučila napraviti iznimku te se prošlog vikenda, zajedno sa suprugom, princom Williamom, i njihovo troje djece - prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte - pojavila na 'Gone Wild' festivalu u Norfolku.

Kako izvještava Daily Mail, članovi kraljevske obitelji ispoštovali su naziv festivala. Naime, djeca su uživala u brojnim aktivnostima, poput igre s Nerf puškama, a, na iznenađenje mnogih, Kate im se u jednom trenutku pridružila. Prema pojedinim izvorima, Middleton je zgrabila pušku u ruke, trčala uokolo te se sa svojom djecom igrala u blatu. To je obradovalo prisutne, koji su Kateino ponašanje protumačili kao poruku da se osjeća bolje nego prije.

GALERIJA: FOTO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

1/25

Organizatori festivala tvrde da je kraljevska obitelj, koja nije fotografirana na događaju, željela provesti ugodan obiteljski dan poput svake druge normalne obitelji. - Pozvali su me u ured produkcijskog tima i rekli mi da je vrlo posebna VIP obitelj zatražila da igra igru ispucavanja pjene puškom i dimnim bombama. Princ i princeza od Walesa, zajedno sa svoje troje djece, stigli su s prijateljima i obitelji. Pitali su možemo li im omogućiti intenzivnu, neprekidnu igru i naravno, pružili smo ono što znamo najbolje - ispričala je šefica Norfolk Nerf Partyja Georgine Barron. Posjetitelji festivala potvrdili su kako su William i Kate cijelo vrijeme bili uz svoju djecu.

VEZANI ČLANCI:

  

 

Podsjetimo, princ i princeza od Walesa putem videa na društvenoj mreži Instagram čestitali su britanskim sportašima postignute uspjehe na Olimpijskim igrama u Parizu. No najvećim obožavateljima kraljevske obitelji nikako nije mogao promaknuti jedan zanimljivi i iznenađujući detalj. Naime, u spomenutom videu princeza od Walesa ne nosi svoj vjenčani prsten s dijamantom i safirom, a koji je nekoć pripadao pokojnoj princezi Diane. Umjesto njega ima jednostavni, takozvani "eternity prsten". 

Britanski mediji nagađaju kako je Kate novi prsten dobila od Williama povodom njihove nedavne 13. godišnjice braka, a liječnik je za iste medije objasnio da bi razlog zamjene prstena mogao biti i tretman protiv dijagnoze s kojom se bori - karcinom. - Kemoterapija može potaknuti zadržavanje tekućine u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tijekom liječenja od raka moraju skinuti prstenje - objasnio je onkolog Dazhi Liu za magazin Hello!. Dodao je kako tretmani liječenja raka mogu uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, a zbog čega nošenje prstenja može biti neugodno. 

Ono čime je William privukao pažnju u videu kojim su čestitali olimpijcima je njegov novi imidž, odnosno takozvana trodnevna brada, a mnogi su se složili da mu odlično stoji. Podsjetimo, u spomenutom videu u kojem se pojavljuju Kate i William, ondje su im se pridružili i  reper Snoop Dogg te umirovljeni nogometaš David Beckham. Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Naime, princ je odlučio pustiti bradu, a mnogi su, kao što smo već spomenuli komentirali kako mu odlično stoji.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije