blagdanska atmosfera

Kate Middleton poslala božićnu poruku: 'Prošli smo kroz mračno vrijeme puno izazova'

Foto: PA/Pixsell
1/9
24.12.2021.
u 22:30

Nakon postavljanja božićnih dekoracija, Kate Middleton snimila je i prigodnu video poruku kojom je najavila svečani koncert koji će britanska televizija emitirati na Badnjak, a objasnila je i zašto je htjela voditi cijeli događaj.

Kate Middleton (39) iznimno je dobro  raspoložena tijekom blagdanskih tjedana. Pomogla je u ukrašavanju velike crkve u Londonu, a sudjelovat će i u snimanju božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji, 'Royal Carlos: Together at Christmas'.

Osim kićenja borova koje je donirala kraljica te je aranžirala vijence koje je doniralo Kraljevsko hortikulturno društvo.

Kate je nekoliko fotografija podijelila na društvenim mrežama. S osmjehom na licu pozirala je u crvenom Miu Miu džemperu, a s ukrašavanjem joj je pomogla maršalica opatije Leticia Cachoeira Edwards. 

Nakon postavljanja božićnih dekoracija, vojvotkinja je snimila i prigodnu video poruku kojom je najavila svečani koncert koji će britanska televizija emitirati na Badnjak, a objasnila je i zašto je htjela voditi cijeli događaj.

-Prošli smo kroz jako mračno vrijeme. Suočili se s mnogim izazovima. Izgubili smo voljene. Vidjeli smo naše medicinske radnike pod nevjerojatnim stresom. Također smo bili više emotivno i socijalno udaljeni i izolirani jedni od drugih. Ali pretpostavljam da smo i kroz to odvajanje, također shvatili koliko trebamo jedni druge te koliko nam čin dobrote i ljubavi može donijeti utjehe i olakšanja u vremenima nevolje- poručila je Kate, pa otkrila i koliko joj je glazba bitna.

- Glazba mi je bila jako bitna tijekom pandemije, a mislim da je i mnogim drugima bila. Ali iznad svega, ovdje tu je riječ o slavljenju dobre volje, dobrih dijela, ljubavi, empatija i suosjećanja kako bi pomogla ljudima da prebrode teška vremena. Nadam se da će svi moći uživati u ovoj večeri sa svojim obiteljima i prijateljima. I želim vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije